top of page

Mbrojtja juaj personale është maksimumi ynë!

Binduni për produktet tona të higjienës dhe shërbimet plotësuese

Servierroboter
Vielseitiger Lieferroboter
Mars Autoxing
AX6112 Autoxing Industrie
LuckiBot Pro OrionStar
PuduBot Inteligenter Lieferroboter
PudoBot2 Universeller Lieferroboter
HolaBot Abräumroboter
Puductor2 Deinfektionsroboter
KettyBot Liefer- und Werberoboter
GreetingBot Mini OrionStar
Phantas Gausium
Vaccum 40 Gausium
Scrubber 50 Gausium
Scrubber 75 Gausium
Sweeper 111 Gausium
VK-Respiraptor-6
respibeauty-DrySerum
Smells Like New - Geruchschutz
BactoAttaQ Textilien mit Spray u. Verpackung
Green Spring Antigentest_02
Lomina Antikörper Schnell (Heim) Test
RespiRaptor White  FFP2 Nano Maske
Ideal Luftreiniger AP40 Pro
RespiPro Nano Carbon
Klimaanlagenfilter Respilon
Luftqualitätssensor
Fenstergitter Respilon Windows Membrane RWM 6.0
Bomax Luftreiniger
Dylos-DC 1100 Feinstaubmessgerät
RespiPro White-Nanofaser-Anti-Covid-19
Corona Testverfahren
IDEAL Luftreiniger AP60 Pro
Luftreiniger-Luftbefeuchter Ideal AP35 H
RespiPro VK FFP2 Nano Maske
LuckiBot OrionStar
CC1 Reinigungsroboter
Nachhaltigkeit

Nachhaltig

Effizienz

Ressourcenbewusst

Zusammenarbeit

Global

respiratorë

Nuenex Technology Schaubild

respiratorë

Vertrieb durch  FPFP International für D-A-CH

Cilësi ku mund të mbështeteni

respiratorë

Cilësi ku mund të mbështeteni

Startbild Praesentation Robos.png
Luftsensor AS10_01.jpg

Testi i shpejtë i antigjenit

Teste të certifikuara për më shumë siguri për ju, punonjësit dhe familjet

respiratorë

respiratorë

Online-Shopping von zu Hause aus

Testi i shpejtë i antigjenit

Teste të certifikuara për më shumë siguri për ju, punonjësit dhe familjet

respiratorë

Ekspertët tuaj për artikujt mbrojtës, veçanërisht kundër viruseve korona

Oliver Heindl ka qenë një biznesmen i vetëpunësuar për rreth 20 vjet dhe, në sfondin e pandemisë Covid-19, ka trajnuar veten dhe disa nga ekipi i FPFP për t'u bërë specialist për higjienën (IHK) .

Si pronar i FPFP International, ai drejton një ekip me përvojë që ju furnizon ju, klientët tanë, artikuj mbrojtës me cilësi të lartë dhe gjithashtu produkte mbrojtëse mjekësore për sektorin profesional.

Për më tepër ne ofrojmë:

Shërbime në zbatimin e detyrave të higjienës në kohët CORONA, p.sh. ekipe testimi të lëvizshme, të trajnuara mirë për autoritetet, kompanitë dhe në skenën e ngjarjes. Ne vijmë tek ju dhe testojmë duke përdorur teste të shpejta të miratuara dhe të certifikuara (shih produktet FPFP). Në shërbimin e plotë të jashtëm ka pajisje/ndërtim, zbatim dhe dokumentacion sipas dispozitave statutore.

Kjo mbron punonjësit tuaj dhe familjet e tyre dhe e mban biznesin tuaj të funksionojë.


Ne gjithashtu ofrojmë mbështetje për masat e financimit të qeverisë në fushën e higjienës dhe sigurisë, duke përfshirë një rrjet ekspertësh gjermanë dhe evropianë.

Ne jemi krenarë që drejtojmë biznesin tonë me propozimet e vlerave:

Cilësi e lartë. Çmime të drejta. Shërbim i jashtëzakonshëm.

E premtuar!

Kontakt dhe Kërkim

FPFP International; Bahnhofsweg 9; 90562 Heroldsberg

Faleminderit për dërgimin!

Start: Kontakt
bottom of page