top of page
Hauptbild-respipro-vk.jpg

RespiPro® Virus-Killer maskë mbrojtëse me nanofibra FFP2 & CPA

(Gjenerata e dytë e RespiPro® Virus Killer Anti-COVID-19 FFP2)

Një respirator që ofron mbrojtje të lartë kundër viruseve Sars-CoV-2 dhe sterilizohet në të njëjtën kohë: Vrasës i virusit RespiPro® (Gjenerata e 3-të e vrasësit të virusit RespiPro®) është maska e parë mbrojtëse e certifikuar kundër COVID-19 me këtë funksion në mbarë botën.
RespiPro® Virus-Killer
(gjenerata e dytë e RespiPro® Virus-Killer) jo vetëm që ofron mbrojtje duke filtruar grimcat lundruese, por gjithashtu shkatërron viruset dhe bakteret falë dy shtresave shtesë me jone bakri të përshpejtuar. Për shkak të këtij efekti të ri, shtesë të çaktivizimit të patogjenit, produkti nuk përfaqëson më mbetje biologjikisht të rrezikshme pas përdorimit.

Maska respiratore e vrasës së virusit RespiPro® (gjenerata e dytë e vrasës së virusit RespiPro®) (e quajtur edhe maskë mbrojtëse ose gjysmë maskë) korrespondon me rekomandimet e OBSH-së si një maskë mbrojtëse e certifikuar kundër COVID-19

Rregullorja e BE-së PPE-R/02.075 version 2 për këtë përdorim specifik. Kjo do të thotë që faktori minimal i mbrojtjes së respiratorit korrespondon me atë të një klasifikimi FFP2 sipas EN 149:2001+A1:2009.

Një membranë nanofibër përdoret në respirator për të filtruar grimcat e pezulluara

RespiPro®  Membrana me nanofibër RFT (Respilon®). të përdorura. Kjo shtresë nanofibre - e paraqitur si shtresa e mesme në ilustrimin e mësipërm - nuk është e laminuar dhe për këtë arsye ofron frymëmarrje shumë të lartë. Shtresat e jashtme të pëlhurës me jone të përshpejtuara të bakrit (ACuO) shërbejnë për të çaktivizuar viruset dhe bakteret e bllokuara në filtrin e nanofibrit me një efektivitet prej 99,9% brenda dhe jashtë.

Jonet e përshpejtuara të bakrit i japin respiratorit RespiPro® Virus-Killer (gjenerata e dytë e RespiPro® Virus-Killer) një ngjyrë natyrale dhe të ngjashme me lëkurën, duke e bërë atë më civil dhe

nuk duket më mjekësore.

Dizajni i veçantë 3D dhe materiali i respiratorit ju lejon të peshoni vetëm

3.7 gram veçanërisht të rehatshme për t'u veshur.

Vetia e filtrit në lidhje me viruset dhe bakteret është testuar dhe konfirmuar nga Nelson Labarotories (Salt Lake City, SHBA). Efekti patogjen-çaktivizues i maskës së respiratorit mbi  viruset dhe bakteret u testua dhe u vlerësua në Laboratorin e Monitorimit dhe Mbrojtjes Biologjike në Brno, pas së cilës nuk u zbuluan më viruse dhe baktere pas 30 minutash. më së voni pas tre orësh. Kjo do të thotë që më së voni pas tre orësh mospërdorimi, respiratori është sërish steril dhe gati për përdorimin e radhës. Maska respiratore RespiPro® Virus-Killer (gjenerata e dytë e RespiPro® Virus-Killer) është një maskë anti-COVID-19 që kap viruset dhe bakteret në një kohë shumë të shkurtër falë nanofibrës dhe shtresës së bakrit. Jonet e përshpejtuara në shtresat e bakrit në pjesën e brendshme dhe të jashtme të maskës COVID-19 sigurojnë më pas që viruset dhe bakteret e bllokuara të çaktivizohen, pavarësisht nëse vijnë nga mjedisi ose vijnë nga vetë përdoruesi .

 

Maska mund të mbahet në mënyrë të përsëritur për një maksimum prej 168 orësh (maksimumi 1 javë) pa asnjë mirëmbajtje. Kjo varet kryesisht nga qëndrimi i respiratorit plotësisht në fytyrë pa shenja konsumimi.

 

Është i shkëlqyeshëm për të marrë frymë dhe për të folur.

Respiratori RespiPro® Virus-Killer (gjenerata e dytë e RespiPro® Virus-Killer) është veçanërisht i përshtatshëm për grupet profesionale si mjekët, zjarrfikësit, policinë, dentistët ose ushtarët, por edhe për menaxherët e krizës, politikanët, nëpunësit civilë, shitësit. dhe arkëtarë në shitje me pakicë, atletë profesionistë ose njerëz me një të tillë

rekomandohet sistemi imunitar i dobët.

Maska respiratore RespiPro® Virus-Killer (gjenerata e dytë e RespiPro® Virus-Killer) ofron përparësitë e mëposhtme në krahasim me maskat konvencionale:

  • 99,9% efekt filtri falë vrasës së virusit RespiPro® Membrana me nanofibër RFT (Respilon®).

  • Efekti i filtrit thjesht mekanik - pa elektrostatikë

  • Nuk ka ulje të performancës së filtrit për shkak të lagështimit të ajrit të nxjerrë

  • Efekti filtrues në të dy drejtimet mbron përdoruesin dhe mjedisin e tij

  • Çaktivizimi i mikroorganizmave në filtër nga jonet e përshpejtuara të bakrit

  • Frymëmarrje e lartë

  • Maskë mbrojtëse e certifikuar kundër COVID-19

  • Veçanërisht e lehtë - vetëm 3,7 gram

  • Garantohet të ripërdoret për një total prej 30 orësh (maksimumi 1 javë).

Mund të ruhet pa u hapur deri në 5 vjet


Maska e respiratorit është në dispozicion në një paketë prej 2 në madhësi të mesme dhe të mëdha. Për të garantuar një përshtatje të përsosur me forma dhe përmasa të ndryshme të fytyrës, në objektin e dorëzimit përfshihet një kapëse plastike shtesë, e cila përdoret për të rregulluar brezin elastik në fund të kokës së përdoruesit në formën individuale të kokës.

Respiratori RespiPro® Virus-Killer  (gjenerata e dytë e RespiPro® Virus-Killer) është për

Fëmijët nën 2.5 vjeç nuk janë të përshtatshëm.

 

Këtu mund të arrini tek informacioni teknik RespiPro® Virus-Killer (Respilon®) RFT membrana nanofibre.

 

Për të shkarkuar udhëzimet e produktit për maskën respiratore RespiPro® Virus-Killer  (gjenerata e dytë e RespiPro® Virus-Killer) klikoni këtu.

Vrasësi i virusit RespiPro®  Production EU

Prodhuar në Republikën Çeke

(Gjenerata e dytë e RespiPro® Virus Killer Anti-COVID-19 FFP2)

bottom of page