top of page
Das Büro putzen

matës i grimcave

Dylos-DC 1100

Ajri i mirë nuk është rastësi!

Basketball

Sa i pastër është ajri në dhoma?

Numëruesit e grimcave lazer janë matës të sofistikuar të cilësisë së ajrit për matjen e shpejtë dhe të saktë të përqendrimeve të grimcave në ajër. Pajisjet tradicionale janë jashtëzakonisht të shtrenjta dhe përdoren zakonisht në spitale, laboratorë dhe ambiente të dhomave të pastra - ku ajri i pastër është vendimtar. Ky monitor inovativ i cilësisë së ajrit përdor të njëjtën teknologji lazer si pajisjet tradicionale prej 1000 dollarësh për t'ju dhënë të njëjtat lexime të sakta. Megjithatë, ky matës i cilësisë së ajrit është ridizajnuar për të përmbushur në mënyrë specifike nevojat e përdoruesve shtëpiak - me një çmim të përballueshëm.

 

Të matësh do të thotë të dish!

Kontroll total mbi klimën e brendshme!

Çdo sekondë, Eros mat parametrat më të rëndësishëm të klimës së dhomës si CO₂ dhe pluhuri i imët dhe tërheq vëmendjen tuaj në mjedisin tuaj të jetesës dhe punës. Sensori i cilësisë së ajrit mat aq saktë sa mund të zbulojë edhe aerosolet. Aplikacioni shoqërues ju jep njohuri në kohë reale se sa komode dhe e shëndetshme është cilësia e ajrit dhe njoftime kur arrihen kufijtë.

Dylos-DC 1100 Pro.jpg
Mädchen mit Tablette

i imët në ajër matet në madhësi të ndryshme të grimcave

Ndërsa ajri qarkullon përmes pajisjes, grimcat e vogla dhe të mëdha numërohen dhe shfaqen. Grimcat e vogla përfshijnë: pluhurin e imët, bakteret, mykun, tymin e duhanit dhe smogun. Grimcat e mëdha përfshijnë: pluhurin e trashë, polenin, bakteret më të mëdha, sporet e bimëve, qimet e kafshëve shtëpiake dhe jashtëqitjet e marimangave të pluhurit. Çdokush me alergji ose astmë mund ta përdorë këtë informacion për të monitoruar në mënyrë specifike zonat e tyre problematike. Për shembull, dikush me alergji ndaj polenit do të interesohet veçanërisht për numrin e madh të grimcave në ajrin e tyre.

i grimcave është ndihmësi i madh në jetën e përditshme

Pajisja është e vogël dhe e lehtë, kështu që mund të provoni lehtësisht çdo zonë të shtëpisë tuaj. Merreni me vete kudo që kaloni pjesë të mëdha të ditës në ambiente të mbyllura. Përdorni informacionin për të ndërmarrë veprime për të mbrojtur ju dhe familjen tuaj dhe për t'ju dhënë paqe mendore se ajri që thithni është i sigurt dhe i shëndetshëm.

 •   Numërues i vërtetë i grimcave lazer

 • Mban numërime të ndara të grimcave të vogla (më pak se 1 mikron deri në 5 mikron versioni Pro më pak se 0,5 mikron deri në 2,5 mikronë) dhe grimcave të mëdha (më shumë se 5 mikron)

 • Ekrani  LCD tregon numrin e grimcave në mënyrë numerike dhe grafike (grafikë me shtylla)

 • Zgjidhni midis dy mënyrave të funksionimit:

 • Modaliteti i vazhdueshëm: njësia shfryhet vazhdimisht

 • Modaliteti i monitorit: ajri merret për një minutë çdo orë

 • Modaliteti i historisë së minutave: Shikoni të dhënat e regjistruara gjatë orës së fundit, minutë pas minutë

 • Modaliteti i historisë për orë: Shikoni të dhënat orë pas ore të regjistruara gjatë ditës së kaluar

 • Modaliteti i historisë ditore: Shikoni të dhënat e regjistruara gjatë muajit të kaluar, ditë pas dite

 • Ruan deri në 30 ditë histori të të dhënave

 • Furnizimi me energji elektrike – përshtatës muri 9V (120V/60Hz)

 • Dimensionet (H x P x D) - 7" x 4.5" x 3"

Çmimi nga 265€ (standard)

Çmimi nga 315 € (versioni Pro)

bottom of page