top of page
Leasing.jpg

BellaBot

Robotët e shërbimit dhe transportit

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

ABC Finance Calculation
 

pudu-robotics-banner-scaled.jpg

Bëhu edhe një klient i kënaqur

Porosit robotin tuaj PUDU tani!

bottom of page