top of page

PCR dhe LAMP
Test i shpejtë për COVID-19
Rezultatet e sigurta të testit për COVID-19 në 25-55 minuta (LAMP)
 

LAMP Gurgel Schnelltest

përshkrim

LAMP COVID-19 dhe rTest Covid 19 pPCR Multivariant
 

rTest_multivariant_02.jpg
bottom of page