top of page

prodhuesi 2

robot dezinfektues

Pudu Logo
parameter

robot dezinfektues

Puductor 2 – Funksionimi pa prekje, siguria do të thotë gjithçka

Operacioni pa kontakt do të bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm në të ardhmen. Me aftësi të vërteta pa prekje dhe module të dyfishta dezinfektimi, Puductor 2 redukton rrezikun e infeksionit të kryqëzuar dhe përmirëson higjienën e ambienteve të brendshme.

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

Ndërveprimi multimodal

KI Sprachsteuerung
Licht
Mehrsprochig
Berührung

Kontrolli i zërit me AI

dritë

Shumëgjuhëshe

kontakt

Ortung-Navigation

Automatische Ortung und Navigation

Aufzugssteuerung

Kontroll automatik i ashensorit

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

SwiftBot Schema
SwiftBot Mensch ausweichen.jpg

Dezinfektim me mjegull të thatë tejzanor

dizajn estetik

Puductor 2 ka një dizajn inovativ, bionik. Është ekzekutuar në mënyrë perfekte nga lartësia e bykut të makinës deri te animi i ekranit në kurbë të formës.

rgbMechanism1.jpg
rgbMechanism2.jpg

dizajn estetik

Puductor 2 ka një dizajn inovativ, bionik. Është ekzekutuar në mënyrë perfekte nga lartësia e bykut të makinës deri te animi i ekranit në kurbë të formës.

backPerception1.jpg
backPerception2.jpg

dizajn estetik

Puductor 2 ka një dizajn inovativ, bionik. Është ekzekutuar në mënyrë perfekte nga lartësia e bykut të makinës deri te animi i ekranit në kurbë të formës.

Shkalla e dezinfektimit 99,99%.

Sterilizimi 360°.
Me llambat e tij UV pa ozon 4 x 36 W, ai arrin një rrezatim ultravjollcë lider në industri prej 180 μW/cm² në një distancë prej 1 metër.
Llamba UV-C lufton shumicën e baktereve dhe viruseve dhe garanton një shkallë dezinfektimi prej 99,99%.

Mbrojtje inteligjente e llambës UV-C

perception1.jpg
Lieferexperte.png

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

SwiftBot

dizajn estetik

Puductor 2 ka një dizajn inovativ, bionik. Është ekzekutuar në mënyrë perfekte nga lartësia e bykut të makinës deri te animi i ekranit në kurbë të formës.

Ausweichen in Echtzeit.jpg

Ausweichwarnungen in Echtzeit

Statusanzeige.png

Statusanzeigen des Roboters

Musterinteraktion.jpg

Musterinteraktion in speziellen Modi

IOT Funktion.jpg

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

SwiftBot Vielfältige Servicemöglichkeiten.png

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

Viele Zusatzfeatures

Më shumë veçori

Automatisches Laden.png

6 ORË KOHA E DEZINFEKTIMIT

tensioni

Roboti është i pajisur me dy bateri. Kapaciteti i baterisë është 51,2 Ah, koha e dezinfektimit deri në 6 orë, në mënyrë që 12-15 dhoma (në 20 ㎡/dhomë) të mund të dezinfektohen.

6 SIGURON OPERACIONIN OPTIMAL

Mbrojtje kundër vlimit dhe paralajmërim për nivelin e ulët

Monitorimi i nivelit në dhomën tejzanor, emetimi i ultrazërit ndalet automatikisht kur niveli bie nën nivelin e sigurisë.
Mbrojtës i nivelit në kohë reale në rezervuarin e tretësit, kujtoni të rimbushni kur niveli është i ulët.

Auftrag per Anruf
Standard

6 ORË KOHA E DEZINFEKTIMIT

tensioni

Roboti është i pajisur me dy bateri. Kapaciteti i baterisë është 51,2 Ah, koha e dezinfektimit deri në 6 orë, në mënyrë që 12-15 dhoma (në 20 ㎡/dhomë) të mund të dezinfektohen.

6 SIGURON OPERACIONIN OPTIMAL

Mbrojtje kundër vlimit dhe paralajmërim për nivelin e ulët

Monitorimi i nivelit në dhomën tejzanor, emetimi i ultrazërit ndalet automatikisht kur niveli bie nën nivelin e sigurisë.
Mbrojtës i nivelit në kohë reale në rezervuarin e tretësit, kujtoni të rimbushni kur niveli është i ulët.

Ohne Tür
bellabot-zertifikate-600x371.jpg

çertifikatat e sigurisë

Roboti BellaBot ka marrë certifikimin KC nga Koreja, certifikimin CE nga BE, certifikimin FCC nga SHBA, certifikimin RCM nga Australia dhe certifikimin NCC nga Tajvani, Kinë. Certifikimi IMDA nga Singapori, certifikimi MIC/TELEC nga Japonia, CR (China Robot Certification) dhe shumë certifikata të tjera brenda dhe jashtë vendit garantojnë që robotët tanë janë të sigurt dhe në përputhje me udhëzimet.

Specifikimet teknike

Maße des SwiftBot

488*593*1281mm

Aufladezeit

<4,53 h

Max. Tragfähigkeit

max. 35 kg

Gewicht des Roboters

Standardversion 59 kg

ohne Tür 49 kg

Anzahl von Tabletts

Standard 3 Ablagen

Maximal 5 Ablagen pro Roboter

Tablettgröße

433*502mm

Akkulaufzeit

10 -24 h

Rundfahrgeschwindigkeit

0,5m/s~1,2m/s (einstellbar)

Durchfahrbreite

80 cm

parameter
Vergleich
PD1-Hintergrund Start.gif

Bëhu edhe një klient i kënaqur

Porosit robotin tuaj PUDU tani!

bottom of page