top of page

prodhuesi 2

robot dezinfektues

Pudu Logo
puductor-2 desinfektions roboter

robot dezinfektues

Puductor 2 – Funksionimi pa prekje, siguria do të thotë gjithçka

Operacioni pa kontakt do të bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm në të ardhmen. Me aftësi të vërteta pa prekje dhe module të dyfishta dezinfektimi, Puductor 2 redukton rrezikun e infeksionit të kryqëzuar dhe përmirëson higjienën e ambienteve të brendshme.

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

veçoritë

UltraschallL

Dezinfektim me mjegull të thatë tejzanor 2 l/h

Sterelisierung

Sterilizimi 360°

UVX

Dezinfektim UV-C 188 μW/cm²

Kochtrockenschutz

Mbrojtje kundër vlimit dhe paralajmërim për nivelin e ulët

Desinfektionszeit

Koha e dezinfektimit deri në 6 orë

Ortung-Navigation

Vendndodhja dhe navigimi automatik

Stauraum

hapësirë magazinimi 15 l

Aufzugssteuerung

Kontroll automatik i ashensorit

Dezinfektim me mjegull të thatë tejzanor

15 L

kapaciteti i rezervuarit

Rezervuari i madh 15 litra:

4 grykë spërkatës me shpejtësi atomizimi deri në 2 l/h, kapacitet rezervuari deri në 15 l tretësirë dezinfektuese.

10 ≤ μm

madhësia e grimcave të dezinfektuesit

Grimcat dezinfektuese me madhësi 10 µm bien në kontakt të plotë me mikroorganizmat. Pothuajse 100% mbulim pasi dezinfektimi total i dhomës mundëson dezinfektim të plotë të vendeve të vështira për t'u arritur

puductor-2 spraynozzles

2.0 l/orë

Shkalla maksimale e atomizimit [1]

Shkalla e zgjedhur e atomizimit:

4 madhësi spërkatës. Shkalla e ulët e mbajtjes së përqendrimit të mjegullës së thatë në një zonë gjysmë të hapur. Kuota më e lartë për përqendrim më të shpejtë dhe më të synuar të mjegullës së thatë.

Nje njoftim:

1. Shkalla e atomizimit varet nga lagështia dhe temperatura e ambientit.
2. Në një temperaturë prej 24,6 ℃ dhe një lagështi prej 57%.

4 nivele

Nxjerrja e mjegullës së ftohtë

dizajn estetik

Puductor 2 ka një dizajn inovativ, bionik. Është ekzekutuar në mënyrë perfekte nga lartësia e bykut të makinës deri te animi i ekranit në kurbë të formës.

Licht

ndërveprimi i dritës

Mesazhet e ndryshme të statusit shkaktojnë efektet përkatëse të ndriçimit që e bëjnë ekranin më të qartë.

Dezinfektimi me ultraviolet C

Shkalla e dezinfektimit 99,99%.

Sterilizimi 360°.
Me llambat e tij UV pa ozon 4 x 36 W, ai arrin një rrezatim ultravjollcë lider në industri prej 180 μW/cm² në një distancë prej 1 metër.
Llamba UV-C lufton shumicën e baktereve dhe viruseve dhe garanton një shkallë dezinfektimi prej 99,99%.

Mbrojtje inteligjente e llambës UV-C

Kabinë e mbyllur me mekanizëm mbyllës të motorizuar për të mbrojtur llambën kur nuk përdoret.

Viele Zusatzfeatures

Më shumë veçori

puductor-2-battery-600x460.png

6 ORË KOHA E DEZINFEKTIMIT

tensioni

Roboti është i pajisur me dy bateri. Kapaciteti i baterisë është 51,2 Ah, koha e dezinfektimit deri në 6 orë, në mënyrë që 12-15 dhoma (në 20 ㎡/dhomë) të mund të dezinfektohen.

6 SIGURON OPERACIONIN OPTIMAL

Mbrojtje kundër vlimit dhe paralajmërim për nivelin e ulët

Monitorimi i nivelit në dhomën tejzanor, emetimi i ultrazërit ndalet automatikisht kur niveli bie nën nivelin e sigurisë.
Mbrojtës i nivelit në kohë reale në rezervuarin e tretësit, kujtoni të rimbushni kur niveli është i ulët.

puductor-2-roboter-aufbau-200x489.png

PLATFORMA E MENAXHIMIT PUDU

Menaxhimi IoT

puductor-2-loT

Qasja në distancë

Telekomandimi i robotit, menaxhimi i detyrave dhe printimi i raporteve të punës.

Krijimi automatik i raporteve të punës

Raportet gjenerohen automatikisht duke demonstruar dezinfektimin e zonës së synuar.

SIGURIMI I FUNKSIONIMIT OPTIMUM

funksionet autonome

puductor-2-slam

Vetëdrejtim me Laser SLAM

Liria e lëvizjes në 10,000 m²

Gama e zbulimit deri në 40 m

Gabimi i vendndodhjes në kohë reale më pak se 10 cm

Teknologji 3D për shmangien e pengesave

Kamera RGBD INTEL® REALSENSE™

Perceptim i fuqishëm 3D

Zbulimi i saktë i pengesave, ndalimi me një kohë përgjigjeje prej 0,5 sekondash

bellabot-zertifikate-600x371.jpg

çertifikatat e sigurisë

Roboti BellaBot ka marrë certifikimin KC nga Koreja, certifikimin CE nga BE, certifikimin FCC nga SHBA, certifikimin RCM nga Australia dhe certifikimin NCC nga Tajvani, Kinë. Certifikimi IMDA nga Singapori, certifikimi MIC/TELEC nga Japonia, CR (China Robot Certification) dhe shumë certifikata të tjera brenda dhe jashtë vendit garantojnë që robotët tanë janë të sigurt dhe në përputhje me udhëzimet.

Berührung

fushat e aplikimit

Pudu Robotics në mënyrë të pavarur hulumton dhe zhvillon teknologjinë e vet të gjurmimit dhe navigimit të robotëve dhe modulet e dezinfektimit. Puductor 2 mund të përdoret në mjedise të ndryshme, p.sh. B. në spitale, zyra, shkolla dhe ndërtesa zyra.

Puductor 2 Anwendung Krankenhaus

spitali

Rritja e sigurisë së pacientit me dezinfektimin UV-C dhe mjegullën e thatë

Infeksioni i kryqëzuar në spitale është një çështje serioze. Çdo vit miliona pacientë vihen në rrezik infeksioni dhe mijëra humbin jetën kur shtrohen në spital.

Puductor 2 Anwendung Schule-Universität

shkollë/universitet

Mjedis i besueshëm mësimor dhe ambiente kampusi

Mbron studentët e rinj dhe kampusin nga rreziku i infeksionit të kryqëzuar. Krijon një mjedis të shëndetshëm dhe të besueshëm të të mësuarit.

Puductor 2 Anwendung Flughafen

aeroport/tren

​ Udhëtoni në mënyrë të sigurt

Puductor 2 mund të dezinfektojë zona të mëdha si aeroportet dhe qendrat e tjera të transportit. Kjo i mban udhëtarët të sigurt falë një mjedisi të pastër higjienik.

Puductor 2 Anwendung Amt-Öffentlicher Raum

Zyra e qeverisë

Punë e sigurt zyrtare

Puductor 2 mbron zyrtarët dhe qytetarët nga rreziku i infeksionit dhe sëmundjeve bakteriale.

Puductor 2 Anwendung Kino

kinema

Ambient argëtimi i sigurt

Puductor 2 është një robot i besueshëm dezinfektues. Me dy mënyra dezinfektimi, UVC dhe mjegull të thatë, përgatit një mjedis të sigurt dhe pa viruse në vende si kinema dhe arkadat.

Puductor 2 Anwendung Fabrik

kompania

Mbrojtje për punëtorët dhe biznesin tuaj

Mbrojtja e punëtorëve dhe punëve tuaja për të mbajtur biznesin të funksionojë.

Puductor 2 Anwendung Hotel

hotel

Mbroni mysafirët dhe punonjësit e hotelit tuaj

Puductor 2 është një robot i besueshëm dezinfektues. Me të dyja mënyrat e dezinfektimit me UV-C dhe mjegullën e thatë, ai siguron një mjedis të sigurt dhe pa viruse.

Puductor 2 Anwendung Bankinstitut

Banka

Mbroni punonjësit tuaj dhe pajisjet e zyrës

Mbroni punonjësit tuaj dhe pajisjet e zyrës për të mbajtur biznesin të funksionojë.

Puductor 2 Anwendung Kantine

mensë

Mbrojtje efikase kundër infeksionit nën COVID-19

Puductor 2 ndihmon në mbrojtjen e stafit dhe mysafirëve nga rreziku i infeksionit dhe sëmundjeve të tjera të mundshme bakteriale.

Puductor 2 Anwendung Einkaufszentrum

qender tregtare

Mbrojtje efikase kundër infeksionit nën COVID-19

Puductor 2 ndihmon në mbrojtjen e vizitorëve dhe punonjësve nga rreziku i infeksionit dhe sëmundjeve të tjera të mundshme bakteriale.

Puductor 2 Anwendung Zahnarzt

Zyra e doktorit

Mbrojtje efikase kundër infeksionit nën COVID-19

Veshja e Puductor 2 ndihmon në mbrojtjen e mjekëve dhe pacientëve nga rreziku i infeksionit dhe sëmundjeve të tjera të mundshme bakteriale.

Viele Zusatzfeatures

rrjedhën e punës

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

Mënyra automatike e funksionimit

Mënyra e funksionimit manual

puductor-2-robot-workflow1.png
puductor-2-robot-workflow2.png

1. Stafi e shtyn manualisht robotin në pikën e dezinfektimit.
2. Stafi kontrollon nivelin e solucionit dezinfektues.
3. Stafi përcakton detyrat e dezinfektimit (koha totale e dezinfektimit, metoda e dezinfektimit)
4. Roboti do të fillojë të numërojë mbrapsht dhe do t'i këshillojë njerëzit të qëndrojnë larg zonave të dezinfektimit
5. Puductor 2 kryen detyrën siç është programuar ose stafi e ndërpret atë nga distanca.
6. Stafi e shtyn manualisht robotin përsëri në stacionin e karikimit.

Specifikimet teknike

dimensionet e makinës

544x538x1290 mm

kapaciteti i baterisë

51.2 Ah

rrezatim
në një distancë prej një metër

180 μW/cm², UV-C (254 nm)

shpejtësia e lundrimit

0.1-1.2m/s, i rregullueshëm

Procedurat e fuqisë mesatare dalëse

150 W

shkalla e atomizimit

4 nivele (e rregullueshme)

Hyrja dhe dalje e tretësirës

po

peshën e robotit

60 kg

hapsirë ruajtjeje

15L

koha e dezinfektimit

Maksimumi 6 orë (bateri e zëvendësueshme)

dezinfektues

Peroksid hidrogjeni (H2O2) Dioksid klori (ClO2) Acidi hipoklor (HClO) etj.

tensionit të punës

24v

Mbrojtje nga llamba UV-C

po

Këndi maksimal i animit

Puductor-2-technische-daten.jpg

Mjegull e thatë tejzanor

Sensorë 3D për shmangien e pengesave

Llambat e dezinfektimit UVC

ABS teknike
Plastikë/aliazh alumini në
cilësinë e aviacionit

Roman lidar

Novelë
i pavarur
pezullim

puductor-2-anwendung.jpg

Bëhu edhe një klient i kënaqur

Porosit robotin tuaj PUDU tani!

bottom of page