top of page

Pastruesit modernë të ajrit nga Blueair
"Prodhuar në Suedi"

Zbuloni
Modele klasike

Blueair Classic Modelle.png

Kjo është ajo që karakterizon serinë Blueair Classic

performancë e shkëlqyer pastrimi

 

Classic është një pajisje me një dizajn të përjetshëm, të cilës i besojnë shumë persona që vuajnë nga alergjia. Ajo e kryen punën në heshtje dhe në mënyrë efektive.

 

Modele të aktivizuara me WLAN me funksionim inteligjent

 

Rregullimi automatik me kushtet aktuale mjedisore me i-Series

 

Konstruksion i fortë çeliku për një jetë të gjatë shërbimi

Filterung Classic Serie_.jpg

Mbrojtje ndaj alergeneve dhe mikrobeve

 

Mbrojtje ndaj alergeneve dhe mikrobeve

Parandalon përhapjen e patogjenëve duke vrarë viruset dhe bakteret në ajër⁰. Eliminon alergjitë e ajrit dhe shkaktuesit e astmës si poleni, pluhuri, pezmatimi i kafshëve shtëpiake dhe më shumë.

 

⁰Pastruesit e ajrit Blueair nuk janë testuar për koronavirusin dhe Blueair nuk pretendon se pastruesit e tij të ajrit kapin, eliminojnë ose vrasin patogjenin 2019nCoV. Bazuar në testimin e brendshëm të serive Blueair Classic 200 me shpejtësi maksimale të ventilatorit në kushte normale të temperaturës dhe lagështisë.

Classic Line Schutz.jpg

Funksionaliteti dhe ndryshimi i filtrit
 

Modele klasike

Blueair Classic Serie

Blueair Classic Serie

Pastrimi i ajrit me gjurmim të saktë të cilësisë së ajrit
 

Merrni informacione në kohë reale për cilësinë e ajrit të brendshëm dhe të jashtëm, në mënyrë që jo vetëm të ndjeni përfitimet e pastruesit tuaj të ajrit, por edhe ta gjurmoni me saktësi. Kërkohet vetëm një konfigurim i shpejtë një herë për të çiftuar pastruesin tuaj të ajrit Blueair me aplikacionin.

Luftmessung Classic Serie Startbild
Echtzeit Erfassung Luftqualität Tabletl
Verbinden via App Classic Serie
Luftmessung überall für Classic Modelle

Paketa e pastrimit të ajrit S

 

Ideale për shkollat, qendrat e kujdesit ditor, qendrat e mëdha të kujdesit ditor dhe qendrat e kujdesit ditor të edukimit kurativ. Përfshin 3 pastrues ajri Blueair 3x Classic 405 . Paketa është ideale për pastrimin e ajrit në dhoma deri në 45 metra katrorë dhe deri në lartësinë e dhomës deri në 2.6 m (afërsisht 22 persona) nga viruset dhe aerosolët. (kur përdorni tre pajisje në të njëjtën dhomë).

Paketa e pastrimit të ajrit M

 

Ideale për shkollat, qendrat e kujdesit ditor, qendrat e mëdha të kujdesit ditor dhe qendrat e kujdesit ditor të edukimit kurativ. Përfshin 3 pastrues ajri Blueair 3x Classic 405 . Dhe paketa 1x Classic 205 është ideale për pastrimin e ajrit në dhoma deri në 68 metra katrorë dhe deri në një lartësi dhomë prej 2,6 m (rreth 34 persona) nga viruset dhe aerosolet. (kur përdorni tre pajisje në të njëjtën dhomë).

Paketa e pastrimit të ajrit L

 

Ideale për shkollat, qendrat e kujdesit ditor, qendrat e mëdha të kujdesit ditor dhe qendrat e kujdesit ditor të edukimit kurativ. Përfshin 3 pastrues ajri Blueair 3x Classic 605 dhe 1x Classic 405 . Paketa është ideale për pastrimin e ajrit në dhoma deri në 74 metra katrorë dhe deri në lartësinë e dhomës deri në 2.6 m (rreth 37 persona) nga viruset dhe aerosolët. (kur përdorni katër pajisje në të njëjtën dhomë).

çertifikatat

Certifikatat aktuale Blueair Classic Series

 • Certifikatat CE

 • ETSI EN 300 328 V2.1.1:2016

 • ETSI EN 30'l 489-1 V2.2.0:2017

 • ETSI EN 301 489-17 V3.2.0:2017

 • EN62311: 2008

 • EN 60335-2-65:2003+A1 :2008+A1 1:2012

 • EN 60335-1:2012+ A11:201 4

 • EN 550 1 4-1 :2006+ A1 :2009+ A2:201 1

 • EN550'14-2:2015

 • EN61000-3-2:2014

 • EN6'1000-3-3:2013

bottom of page