top of page
Antibody-Elisa-Detection-Kit

Antibody-Elisa-Detection-Kit

Vazyme Covid-19
ELISA - testi i antitrupave

qëllimi i përdorimit

Antitrupat neutralizues janë një lloj antitrupash që mbrojnë qelizën pritëse nga infeksioni viral duke neutralizuar aktivitetin viral. Kompleti ELISA i Antitrupave Neutralizues Anti-SARS-CoV-2 mund të përdoret për zbulimin cilësor të antitrupave neutralizues në serum/plazmë, duke ofruar një referencë për vlerësimin e mbrojtjes imune ndaj virusit.

 

parimi i analizës

Ndërveprimi midis HRP-RBD dhe ACE2 njeriut (hACE2) të veshur në mikropllakë mund të bllokohet duke neutralizuar antitrupat e lidhur me HRP-RBD. Sasia e HRP-RBD-hACE2 në pllakën e mikrotitrit mund të tregohet duke lexuar në gjatësinë e valës 450 nm dhe absorbimi i mostrave lidhet në mënyrë të kundërt me shkallën e frenimit të antitrupave neutralizues aktivë.

Testi i antitrupave Covid-19 nga Vazyme  është sigurisht në listën BfArM

detajet e produktit

 • Test për zbulimin cilësor të antitrupave SARS-CoV-2

 • Ndihmë për diagnostikimin e numrit aktual të antitrupave, p.sh. pas shërimit ose vaksinimit SARS-CoV-2

 • Në listën e BfArM (Instituti Federal për Barnat dhe Pajisjet Mjekësore) 

 • Marrja e mostrave duke marrë gjak

 • Rezultati i testit është i disponueshëm pas 60 minutash (në laborator) 

 • Ndjeshmëria: 98,50% [95%CI: 92,01%, 99,74%], Specifikimi: 99,30% [95%CI: 98,75%, 99,61%]

 • Ruajtja në temperaturën e dhomës (ndërmjet 4°C dhe 30°C)

 • Ju lutemi vini re se ky test i shpejtë mund të përdoret vetëm nga profesionistë mjekësorë!

 • Përjashtuar nga e drejta e kthimit 

 • Sasia e paketimit: 96 teste/kit

 

Masat paraprake

 • vetëm për përdorim diagnostik in vitro

 • për profesionistët e kujdesit shëndetësor dhe profesionistët në vende afër pacientit

 • mos e përdorni këtë produkt si bazën e vetme për diagnostikimin ose përjashtimin e infeksionit SARS-CoV-2 ose për informacion rreth nivelit të antitrupave të pranishëm në trupin e njeriut

 • mos e përdorni pas datës së skadencës

 • ju lutemi lexoni të gjithë informacionin në këtë fletëpalosje përpara se të kryeni testin

 • kompleti i zbulimit duhet të mbahet në një qese të mbyllur përpara përdorimit

 • të gjithë ekzemplarët duhet të klasifikohen si potencialisht të rrezikshëm dhe të trajtohen sikur të ishin një agjent infektiv

 • kompleti i përdorur i zbulimit duhet të hidhet në përputhje me rregulloret federale, shtetërore dhe të qeverisjes vendore.

Më poshtë do të gjeni lidhje të mëtejshme për dokumentet e "Testit të Antitrupave Vazyme Covid-19 ELISA"

 • nga 6,35 euro/neto për test të shpejtë

Specifikimi 99,30%

Specifikimi përshkruan se sa rrallë një test i klasifikon keq njerëzit si të infektuar. Bëhet fjalë për rezultatet statistikisht false-pozitive. Përsëri, sa më afër të jetë vlera me 100 përqind, aq më mirë.

Burimi: Instituti Federal për Barnat dhe Pajisjet Mjekësore
*Statusi: 12.11.2020

Ndjeshmëria 98.50%

Ndjeshmëria përshkruan se sa mirë një test i njeh njerëzit e infektuar dhe sa njerëz të infektuar rrëshqasin nëpër të çara. Në statistika, flitet për rezultate false-negative. Sa më afër të jetë vlera me 100 për qind, aq më i besueshëm është testi që zbulon të gjithë njerëzit e infektuar.

Burimi: Instituti Federal për Barnat dhe Pajisjet Mjekësore
*Statusi: 12.11.2020

Procedura e testit të antitrupave Vazyme COVID-19

Informacioni aktual shkencor mund të gjendet në

Qendra Federale për Edukimin Shëndetësor.

SHËNIM I RËNDËSISHËM

FPFP International përjashton çdo përgjegjësi të drejtpërdrejtë ose të tërthortë për përdorim ose interpretim jo të duhur të testit të antitrupave, pasi kjo mund të kryhet vetëm nga profesionistë mjekësorë. Kur të porosisni produktin, do të merrni një letër nga ne me e-mail në të cilën deklaroni se përjashtoni çdo përgjegjësi kur blini testin.

Ju lutemi vini re se si me çdo test tjetër diagnostikues që gjendet zakonisht në treg, rezultatet duhet të krahasohen me informacione të tjera klinike që janë gjithashtu të disponueshme për çdo mjek.

bottom of page