top of page

HolaBot

robot grumbullues

Pudu Logo
HolaBot Abholroboter Body

robot grumbullues

HolaBot është një robot profesionist për shumë detyra grumbullimi.

Pudu HolaBot është roboti i parë i gjithanshëm i koleksionit nga Pudu, i cili në mënyrë inovative mundëson përdorimin e robotëve autonome në fushat e mikpritjes, zyrës, mjekësisë, industrisë, etj. I pajisur me hapësirë të madhe ruajtjeje, kapacitet të lartë mbajtës, funksion të marrësit të thirrjeve, njohje gjestesh dhe kontroll zëri, Pudu HolaBot mund të rrisë efikasitetin e punës kudo.

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

Lamtumire punes se piste dhe te lodhshme

  • Performanca më e mirë: HolaBot ka një kapacitet ngarkese deri në 60 kg. Me katër rafte dhe një kabinë të papërshkueshme nga uji me vlerësim IPX5. Gama e gjerë e funksioneve i jep HolaBot një pasion të paparë për koleksionin

  • Shumë inteligjent: HolaBot ka një marrës thirrjesh dhe kontrollin e gjesteve. Falë sistemit modular dhe sensorit të thellësisë, HolaBot është standardi i artë në mesin e robotëve grumbullues

Bërë për të mbledhur

  • Efikas: Kapaciteti i ngarkesës 60 kg/120L, lëvizje e shpejtë, dy herë më efikase se stafi

  • I sigurt: Pengesat shmangen pa probleme, rezistente ndaj ujit dhe rrjedhjeve

  • E përballueshme: Vetëm 5 € në ditë

  • E thjeshtë: Nuk kërkohet mirëmbajtje

  • Veshje e fortë: test i suksesshëm i qëndrueshmërisë mbi 73,000 km (të dhëna të bazuara në një test specifik mjedisor)

veçoritë

Tragfähigkeit

Kapaciteti i ngarkesës 60 kg
 

Schallortung

lokalizimi i zërit

Volumen

Vëllimi 120L

KI Sprachsteuerung

Njohja e të folurit pa celular

Rufempfängerfunktion

funksioni pager

3D Hindernisumgehung

Teknika 3D e shmangies së pengesave

Gestenerkennung

njohja e gjesteve

Wasserdichte Innenkabine

Kabina e brendshme e papërshkueshme nga uji

Hapësirë jashtëzakonisht e madhe

Kapaciteti i ngarkesës 60 kg, vëllimi 120 l, 4 rafte të bollshme[1]. Mund të merren disa tavolina me një lëvizje, në mënyrë që restoranti të gjenerojë më shumë shitje. Roboti gjithashtu lëviz mbetjet mjekësore nga pika e origjinës në hapësirën e caktuar të magazinimit, duke ndihmuar në trajtimin më të mirë të mbetjeve mjekësore dhe uljen e shkallës së infeksionit.

5 nivele rregullimi, nivel ruajtjeje fleksibël

HolaBot Roboter Platz

dizajn estetik

HolaBot ka një dizajn inovativ, bionik. Është ekzekutuar në mënyrë perfekte nga lartësia e bykut të makinës deri te animi i ekranit në kurbë të formës.

HolaBot Abholroboter Gesicht

funksioni pager

Mjafton një telefonatë

Pudu HolaBot përfshin një funksion të marrësit të thirrjeve[2] dhe lejon thirrjen dhe caktimin e detyrave për robotin në çdo kohë. Punonjësit mund të përdorin pager-in për të thirrur HolaBot për të përfunduar shpejt detyrat. Roboti mund të marrë porosi nëpërmjet marrësit të thirrjeve dhe për këtë arsye është gjithmonë i gatshëm të telefonojë.

njohja e gjesteve

Nuk keni nevojë të prekni butonat: të thjeshtë dhe pa kontakt.

Teknika inovative e kontrollit të gjesteve lejon stafin të dërgojë HolaBot përsëri në dhomën e larjes së enëve, për shembull, duke tundur pa kontakt mbi zonën e sensorit të robotit.

lokalizimi i zërit

Autonome dhe inteligjente

Njohja e zërit "Hola Hola", një mikrofon i gjithanshëm me gjashtë anë që i lejon robotit të gjejë një burim tingulli në kohë reale dhe të rrotullohet siç duhet.
HolaBot lokalizon një punonjës duke bërtitur "Hola, Hola" dhe e kthen tabaka drejt tij në mënyrë që të mund të ngarkohet më shpejt.

Kabina e brendshme e papërshkueshme nga uji sipas klasës IPX5

Kabina e brendshme e papërshkueshme nga uji me klasin IPX5 mund të përballojë spërkatjet e ndryshme nga ambienti i punës dhe trupi i makinës mbetet i pastër.

HolaBot Roboter wasserdicht
Viele Zusatzfeatures

rrjedhën e punës

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

mbledhjen e enëve të larjes
 

Grumbullimi i mbetjeve mjekësore
 

HolaBot Schema Gastronomie.png
HolaBot Schema Krankenhaus.png
Viele Zusatzfeatures

Më shumë veçori

holobot-funktionen-600x600.jpg

Zgjedhja e duhur për lloje të ndryshme funksionimi në ambiente të mbyllura

Pudu Robotics në mënyrë të pavarur hulumton dhe zhvillon proceset e veta të pozicionimit dhe kontrollit të robotëve me sensorë të shumtë. HolaBot mund të përdoret gjerësisht në zona komerciale si restorante, hotele, ndërtesa zyra, etj.

Kapacitet i lartë i ngarkesës

Në kabinën e tij 120 l, HolaBot përmban 4 rafte të rregullueshme në lartësi. Kapaciteti i ngarkesës është 60 kg. HolaBot është i njohur për volumin e tij të madh dhe kapacitetin e lartë mbajtës.

 

120 l = 120 artikuj larës të vegjël, 39 larje të mëdha, 33 tasa
60 kg/udhëtim

holobot-roboter-hohe-tragfaehigkeit-600x498.jpg
holabot-wasserdicht-1200x481.png

Shumë i adaptueshëm: IPX5

Në biznesin e hotelierisë, stafi shpesh duhet të merret me pjatat e yndyrshme dhe mbetjet. Kabina e brendshme e Holas është e para në industrinë e hotelierisë që vlerësohet IPX5, e lëvizshme dhe e larë, duke e bërë të lehtë ngarkimin dhe pastrimin

Sistemi i pavarur i pezullimit siguron shpërndarje të qëndrueshme

Sistemi i pezullimit vetë-rregullues dhe i rregullueshëm i Holabot përputhet me standardet e automjeteve

Duke ndryshuar në mënyrë dinamike frekuencën e amortizimit dhe të rezonancës, ai përshtatet në mënyrë optimale me sipërfaqen përkatëse

Ofron mallra të lëngshme pa derdhur

holobot-roboter-aufhaengung-600x470.jpg
holobot-roboter-hindernis-600x380.jpg

Teknologjia 3D e shmangies së pengesave ofron siguri të garantuar

Kamera 3*REALSENSE™ RGBD: I jep HolaBot aftësinë më të mirë të perceptimit 3D

Zbulon me saktësi pengesat dhe ndalon brenda 0,5 sekondash në rast të një pengese

Zonë tepër e gjerë e zbulimit të përparme deri në 192,64°

Gama e zbulimit të përparmë është më shumë se 10 metra

Gama e zbulimit të objekteve deri në 2 cm në lartësi

deri në 5400 zbulime të pengesave në minutë

Dërgesa pa kontakt, siguria është gjithçka

HolaBot është i përshtatshëm për marrës thirrjesh, gjurmon objektivat duke përdorur udhëzime zanore dhe merr komanda nëpërmjet telekomandës. Në restorante, HolaBot merr kërkesa nga marrësit e thirrjeve dhe mbledh pjatat. Nuk kërkon funksionim manual, shmang kontaktin me njerëzit dhe rrit performancën.

holobot-roboter-schallortung-600x438.jpg
bellabot-scheduler-600x600.jpg

PUDU SCHEDULER

PUDU SCHEDULE përdor një rrjet të çastit të decentralizuar, fleksibël dhe arkitekturë algoritmi për komunikim. Secili robot mund të komunikojë drejtpërdrejt me njëri-tjetrin në të njëjtin rrjet dhe të marrë shpejt llogaritjet dhe vendimet. Kjo vë më pak tendosje në rrjet, nyja qendrore e llogaritjes kërkon më pak energji dhe robotët sillen më shumë si njeriu.

RE PUDU

Platforma PUDU CLOUD ofron një bazë të fuqishme për robotët Pudu që operojnë një biznes inteligjent mikpritjeje me funksione specifike si menaxhimi i biznesit, funksionimi i automatizuar me mirëmbajtje, mbledhja e të dhënave të bazuara në raste dhe shërbimet cloud.

bellabot-cloud-600x600.jpg
bellabot-zertifikate-600x371.jpg

çertifikatat e sigurisë

Roboti BellaBot ka marrë certifikimin KC nga Koreja, certifikimin CE nga BE, certifikimin FCC nga SHBA, certifikimin RCM nga Australia dhe certifikimin NCC nga Tajvani, Kinë. Certifikimi IMDA nga Singapori, certifikimi MIC/TELEC nga Japonia, CR (China Robot Certification) dhe shumë certifikata të tjera brenda dhe jashtë vendit garantojnë që robotët tanë janë të sigurt dhe në përputhje me udhëzimet.

Specifikimet teknike

holabot-sammelroboter-pudu.jpg

Bëhu edhe një klient i kënaqur

Werden auch Sie ein zufriedener Kunde

Porosit robotin tuaj PUDU tani!

dimensionet e makinës

541 mm × 531 mm × 1226 mm

jetëgjatësia e baterisë

10-24 orë (bateri e zëvendësueshme)

Kapaciteti mbajtës i ndarjes së vetme

15 kg

Lartësia standarde e ndarjes së vetme

228mm/198mm/198mm/190mm (nga lart poshtë)

Procedurat e fuqisë mesatare dalëse

150 W

Strehimi i papërshkueshëm nga uji

IP67

Për përmasat e dhomave deri në

3000㎡[3]

peshën e robotit

60 kg

koha e karikimit

4.5 orë

Dimensionet e ndarjes së vetme

475 mm × 400 mm

shpejtësia e lundrimit

0,5 – 1,2 m/s, i rregullueshëm

Parametri:

marrës byk


skema e komunikimit

Rrjeti i menjëhershëm LoRa

Madhësia e ekranit LCD

Ekran LCD TFT 1.3 inç

holabot-technische-daten.jpg

Vendndodhja e kamerës optike

Sensorë 3D për shmangien e pengesave

Vëllimi 120 L

Trupi tërësisht prej alumini

Radar lazer krejt i ri

Novelë
i pavarur
pezullim

Shënim:
1. Kutitë e larjes duhet të blihen veçmas.
2. Pager duhet të blihet veçmas.
3. Zona aktuale e mbuluar varet nga prania e mureve, dollapëve dhe pengesave të tjera.

bottom of page