top of page

BellaBot

Robotët e shërbimit dhe transportit

CC1 Ansicht
Pudu Logo

ROBOTË SHËRBIMI DHE TRANSPORT

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

Ndërveprimi multimodal

CC1 Wischen

Kontrolli i zërit me AI

CC1 Scheuern

dritë

CC1 Kehren

kontakt

CC1 Saugen

shprehjeve të fytyrës

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

Ablauf CC1 Schema

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

CC1 Hartboden.png
CC1 Saugen.png

dizajn estetik

BellaBot ka një dizajn inovativ, bionik. Është ekzekutuar në mënyrë perfekte nga lartësia e bykut të makinës deri te animi i ekranit në kurbë të formës.

17000 PA

CC1 Kehren

Shmangia 3D e pengesave përreth

Për të rritur sigurinë, BellaBot është i pajisur me sensorë 3D dhe një shasi të re modulare. Mund të ndalet në çdo kënd dhe të shmangë pengesat ndërsa afrohet.

CC1 Ansicht

Ausziehbarer Lenkgriff für noch einfachere Bedienung

Der Griff macht es möglich, bequem Reinigungskarten zu erstellen und unerwartete Reinigungsnotfälle zu behandeln.

cc1-roboter-stockwerk2_bg.jpg

Unterbrechungspunkt-Wiederaufnahme der Reinigung

Wenn die Stromversorgung niedrig ist und eine Reinigungsaufgabe nicht abgeschlossen werden konnte, kehrt der CC1 nach erfolgter Aufladung an diesen Ort zurück und setzt die Reinigung fort.

CC1 Batterie Aneige leer
CC1 Batterie Aneige voll
CC1 Batterie Aneige bereit

Intelligente Lift-Funktion

In Häusern mit mehreren Stockwerken kann der CC1 selbstständig den Fahrstuhl bedienen, um so autonom in unterschiedlichen Stockwerken zu reinigen.

CC1 Anwendung Lift
Viele Zusatzfeatures

Më shumë veçori

Pudu Slam

Raft induksioni infra të kuqe

Sistemi modular për çmontim të shpejtë dhe induksion inteligjent infra të kuqe. Një raft më i zgjuar për shërbim më të mirë.

teknologjia e shkëmbimit të energjisë

Kutitë e karikimit dhe përdorimit janë kategorizuar për zëvendësim më të shpejtë të baterisë. Operacioni 24/7: një fllad për BellaBot.

pudu-robotics-CC1-03.jpg
cc1-roboter-laden-600x449.jpg

RGBD

Kamera e trefishtë RGBD i jep BellaBot perceptimin më të fortë tredimensional deri më sot. Mund të zbulojë dhe shmangë me saktësi pengesat me një kohë përgjigjeje prej vetëm 0,5 sekondash.

Pezullim i pavarur i lidhjes së klasës së automobilave

Pezullimi i ndërlidhjes vetë-përshtatës i klasës së automobilave Amortizimi mund të ndryshohet në bazë të kushteve të tokës dhe lëvizjes. Frekuenca e rezonancës mbahet në një nivel optimal.

bellabot-zertifikate-600x371.jpg

Digitale Vernetzung

Erhalten Sie Echtzeit-Benachrichtigungen und Berichte zur Reinigungsleistung.

CC1 Echtzeit Benachrichtigungen

Digitalisierung und Visualisierung von Reinigungseffekten

Sammeln Sie den Arbeitsstatus jeder Einheit und generieren Sie automatisch einen Reinigungsbericht aller Einheiten.

CC1 Sammeln Arbeitsstatus

Specifikimet teknike

Maße der Maschine

663 x 568 x 682 mm

Breite Wischen

500 mm

Ladezeit

<4 h

Reinigungsgeräuschpegel

<70 dB

Reinigungsleistung

700-1000 m²/h

Tipps:

<6cm von Kante zu Kante

Die Workstation muss zusätzlich erworben werden.

Reinigungsmodi

Wischen/Kehren/Schrubben/Staub saugen

Wassertank Kapazität

Reinwasser-Tank 15 L / Schmutzwasser-Tank 17 L

Laufzeit

max. 9 h

Fahrgeschwindigkeit

Max 1.2 m/s

Displaygröße

10,1“ Touchscreen

CC1 Ansicht

Specifikimet teknike

Pudu Robotics erforscht und entwickelt unabhängig seine eigene Technik zur Ortung und Navigation von Robotern sowie Desinfektionsmodule. Der PUDU CC1 kann in verschiedenen Umgebungen eingesetzt werden, z. B. in Krankenhäusern, Ämtern, Schulen und Bürogebäuden.

Berührung
CC1 Anwendungsbereich Krankenhaus

Krankenhaus

CC1 Anwendungsbereich Schule-Universität

Schule/Univesität

CC1 Anwendungsbereich Flughafen

Flughafen/Bahn

CC1 Anwendungsbereich Amt-Öffentlicher Bereich

Amt

CC1 Anwendungsbereich Kino

Kino

CC1 Anwendungsbereich Fabrick

Unternehmen

CC1 Anwendungsbereich Hotel

Hotel

CC1 Anwendungsbereich Bankinstitut

Bank

CC1 Anwendungsbereich Kantine

Kantine

CC1 Anwendungsbereich Einkaufszentrum

Einkaufszentrum

CC1 Anwendungsbereich Zahnarzt

Arztpraxis

pudu-robotics-cc1-anfrage-preis.jpg

Bëhu edhe një klient i kënaqur

Porosit robotin tuaj PUDU tani!

bottom of page