top of page
Hintergrund Startbild LuckiBot.png

BellaBot

Robotët e shërbimit dhe transportit

Ein zuverlässiger Assistent

Logo OrionStar

ROBOTË SHËRBIMI DHE TRANSPORT

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

Ndërveprimi multimodal

Effiziente Lieferung
Abräum-Modus
Multi-Roboter-Kooperation
Daten-Cloud
Multi Modell Marketing
Themendienste

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

prekni për komente

Me kontaktin e ri me prekje, reagimet e BellaBot janë më gjithëpërfshirëse dhe komunikimi midis njeriut dhe robotit bëhet jashtëzakonisht realist.

Liefermodus

Shprehje inteligjente të fytyrës

Ekzistojnë dhjetëra shprehje ekskluzive origjinale të fytyrës, të cilat diversifikojnë shprehjen emocionale të BellaBot dhe e bëjnë atë të duket më si mace.

Begruessungsmodus

prekni për komente

Me kontaktin e ri me prekje, reagimet e BellaBot janë më gjithëpërfshirëse dhe komunikimi midis njeriut dhe robotit bëhet jashtëzakonisht realist.

Führungsmosdus

prekni për komente

Me kontaktin e ri me prekje, reagimet e BellaBot janë më gjithëpërfshirëse dhe komunikimi midis njeriut dhe robotit bëhet jashtëzakonisht realist.

Cruise Modus

Më shumë veçori

Mikrofon Lautsprecher.jpg

Raft induksioni infra të kuqe

Sistemi modular për çmontim të shpejtë dhe induksion inteligjent infra të kuqe. Një raft më i zgjuar për shërbim më të mirë.

teknologjia e shkëmbimit të energjisë

Kutitë e karikimit dhe përdorimit janë kategorizuar për zëvendësim më të shpejtë të baterisë. Operacioni 24/7: një fllad për BellaBot.

Tablett.jpg
Llichtband.jpg

RGBD

Kamera e trefishtë RGBD i jep BellaBot perceptimin më të fortë tredimensional deri më sot. Mund të zbulojë dhe shmangë me saktësi pengesat me një kohë përgjigjeje prej vetëm 0,5 sekondash.

Pezullim i pavarur i lidhjes së klasës së automobilave

Pezullimi i ndërlidhjes vetë-përshtatës i klasës së automobilave Amortizimi mund të ndryshohet në bazë të kushteve të tokës dhe lëvizjes. Frekuenca e rezonancës mbahet në një nivel optimal.

Solides Chassis.jpg

Specifikimet teknike

Maße der Maschine

526mm×493mm×1320mm

Werkstoffe der Maschine

ABS/Aluminiumlegierung in Luftfahrtqualität

Akkulaufzeit

12-15 h

Ladekapazität/Trays

Bis 40 kg, 10 kg/Ablage 3 oder 4 Trays; höhenverstallbar, Stellfläche jedes Trays beträgt 

0.18 ㎡

Gewicht des Roboters

40 kg

Aufladezeit

3.5 h

Sicherheit

Geschwindigkeit: 0,5-1,2 m/s (einstellbar) | Neigungswinkel: ≤ 5°

Ortungsverfahren

Sprachinteraktion + Touchscreen-Steuerung

LuciBot Lieferroboter
OrionStar Produktfamilie.jpg

Bëhu edhe një klient i kënaqur

Porosit robotin tuaj PUDU tani!

bottom of page