top of page

Teknologji ideale filtri me pastrues ajri nga IDEAL "Made in Germany"

Zbuloni
Modelet AP Pro

Ideal Portfolio.jpg

Filtër inteligjent 360°

me performancë të jashtëzakonshme pastrimi


Filtrat HEPA të zhvilluara posaçërisht me teknologjinë e filtrave me shumë faza largojnë ndotësit nga ajri i dhomës suaj - duke përfshirë grimcat e frymëmarrjes dhe tepër të imta (nanogrimcat) që mund t'ju bëjnë të sëmureni.

ideal-filtertechnik.jpg

99,99%* ajër i pastër

* Performanca e pastrimit në
0.2 μm sipas DIN 71460-1

5 shtresa filtri shtresa pas shtrese
për ajër të pastër


Pesë shtresat e filtrave të filtrave inteligjentë 360° kapin grimca gjithnjë e më të vogla, si dhe gazra dhe molekula.  Ata gjithashtu filtrojnë të ashtuquajturën MPPS ("Madhësia e grimcave më depërtuese"), më së shumti grimca të vështira për t'u ndarë të një madhësie të caktuar midis 0.1 dhe 0.3 mikron. Falë dizajnit të rrumbullakët, sipërfaqja e filtrit përdoret në mënyrë optimale.

Filterschichten 5.jpg
Pollen und Allergene
Viren und Bakterien
Schimmel
Feinstaub und Partikel
Gerueche
Formaldehyd
Benzol und VOCs
Stickstoffdioxid

6 efekte fizike
 

Këta mekanizma filtri pastrojnë veçanërisht ajrin e dhomës suaj. 

Për performancë maksimale të pastrimit
 

Filtri inteligjent 360° pastron ajrin në mënyrë të besueshme dhe efektive.

Sensori i ajrit të brendshëm për matjen dhe shfaqjen e cilësisë së ajrit
 

Sensori i ajrit të brendshëm IDEAL AS10 mat përbërjen e ajrit, klimën e brendshme dhe ndikimet e mundshme mjedisore - dhe të gjitha këto në kohë reale. Të gjitha vlerat e matura vizualizohen përmes aplikacionit të lidhur "IDEAL AIR PRO". Në modalitetin automatik, IDEAL AS10 mundëson gjithashtu kontrollin qendror të të gjithë pastruesve të ajrit në rrjet IDEAL AP PRO. Ato janë të lidhura në rrjet nëpërmjet një aplikacioni, i cili gjithashtu lejon telekomandimin në internet dhe programimin e të gjitha pajisjeve AP PRO.

Luftsensor AS10
Luftsensor AS10 Beispiel Smartphone
Luftsensor AS10 Beispiel Smartphone
Luftsensor AS10 USB
Luftsensor AS10 Beispiel Smartphone
Luftsensor AS10 Beispiel Raum

Paketa e pastrimit të ajrit S

 

Ideale për shkollat, qendrat e kujdesit ditor, qendrat e mëdha të kujdesit ditor dhe qendrat e kujdesit ditor të edukimit kurativ. Përfshin 3 pastrues ajri nga IDEAL 1x AP 30 Pro , 1x AP40 Pro dhe 1x AP60 Pro . Paketa është ideale për pastrimin e ajrit në dhoma deri në 45 metra katrorë dhe deri në lartësinë e dhomës deri në 2.6 m (afërsisht 22 persona) nga viruset dhe aerosolët. (kur përdorni të dy pajisjet në të njëjtën dhomë).

Paketa e pastrimit të ajrit M

 

Ideale për shkollat, qendrat e kujdesit ditor, qendrat e mëdha të kujdesit ditor dhe qendrat e kujdesit ditor të edukimit kurativ. Përfshin 3 pastrues ajri nga IDEAL 1x AP 30 Pro dhe 3x AP60 Pro . Paketa është ideale për pastrimin e ajrit në dhoma deri në 69 metra katrorë dhe deri në lartësinë e dhomës deri në 2.6 m (afërsisht 34 persona) nga viruset dhe aerosolet. (kur përdorni të dy pajisjet në të njëjtën dhomë).

Paketa e pastrimit të ajrit L

 

Ideale për shkollat, qendrat e kujdesit ditor, qendrat e mëdha të kujdesit ditor dhe qendrat e kujdesit ditor të edukimit kurativ. Përfshin 4 pastrues ajri nga IDEAL 4x AP60 Pro . Paketa është ideale për pastrimin e ajrit në dhoma deri në 76 metra katrorë dhe deri në lartësinë e dhomës deri në 2,6 m (rreth 38 persona) nga viruset dhe aerosolet. (kur përdorni të dy pajisjet në të njëjtën dhomë).

ideal-filtertechnik-einstieg.jpg

çertifikatat

Certifikimet aktuale të serisë IDEAL AP Pro

  • Certifikimi CE - siguria e produktit 

  • Certifikimi RoHS - Kufizimi i substancave të rrezikshme

  • Certifikimi ISO 9001 - Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë (QMS)

  • Certifikimi ISO1400-1 – Menaxhimi i Mjedisit

  • Certifikimi ISO 50001-1 - Menaxhimi i Energjisë

  • Certifikimi ISO13485 - Pajisje mjekësore

  • ECARF - cilësi e testuar miqësore ndaj alergjive

  • GS - siguria e testuar

bottom of page