top of page
pudu-robotics-banner-scaled.jpg

fushat e aplikimit

Pudu Robotics në mënyrë të pavarur hulumton dhe zhvillon teknologjinë e vet të gjurmimit dhe navigimit të robotëve dhe modulet e dezinfektimit. Robotët mund të përdoren në mjedise të ndryshme, p.sh. B. në spitale, zyra, shkolla dhe ndërtesa zyra. Treguar këtu duke përdorur Puductor 2 si shembull.

Roboter Anwendung Krankenhaus

spitali

Rritja e sigurisë së pacientit me dezinfektimin UV-C dhe mjegullën e thatë

Infeksioni i kryqëzuar në spitale është një çështje serioze. Çdo vit miliona pacientë vihen në rrezik infeksioni dhe mijëra humbin jetën kur shtrohen në spital.

Roboter Anwendung Universität-Schule

shkollë/universitet

Mjedis i besueshëm mësimor dhe ambiente kampusi

Mbron studentët e rinj dhe kampusin nga rreziku i infeksionit të kryqëzuar. Krijon një mjedis të shëndetshëm dhe të besueshëm të të mësuarit.

Roboter Anwendung Flughafen

aeroport/tren

​ Udhëtoni në mënyrë të sigurt

Puductor 2 mund të dezinfektojë zona të mëdha si aeroportet dhe qendrat e tjera të transportit. Kjo i mban udhëtarët të sigurt falë një mjedisi të pastër higjienik.

Roboter Anwendung Amt-Öffentliche Gebäude

Zyra e qeverisë

Punë e sigurt zyrtare

Puductor 2 mbron zyrtarët dhe qytetarët nga rreziku i infeksionit dhe sëmundjeve bakteriale.

Roboter Anwendung Kino

kinema

Ambient argëtimi i sigurt

Puductor 2 është një robot i besueshëm dezinfektues. Me dy mënyra dezinfektimi, UVC dhe mjegull të thatë, përgatit një mjedis të sigurt dhe pa viruse në vende si kinema dhe arkadat.

Roboter Anwendung Unternehmen

kompania

Mbrojtje për punëtorët dhe biznesin tuaj

Mbrojtja e punëtorëve dhe punëve tuaja për të mbajtur biznesin të funksionojë.

Roboter Anwendung Hotel

hotel

Mbroni mysafirët dhe punonjësit e hotelit tuaj

Puductor 2 është një robot i besueshëm dezinfektues. Me mënyrat e dezinfektimit me UV-C dhe me mjegullën e thatë, ai siguron një mjedis të sigurt dhe pa viruse.

Roboter Anwendung Bankinstitut

Banka

Mbroni punonjësit tuaj dhe pajisjet e zyrës

Mbroni punonjësit tuaj dhe pajisjet e zyrës për të mbajtur biznesin të funksionojë.

Roboter Anwendung Kantine

mensë

Mbrojtje efikase kundër infeksionit nën COVID-19

Puductor 2 ndihmon në mbrojtjen e stafit dhe mysafirëve nga rreziku i infeksionit dhe sëmundjeve të tjera të mundshme bakteriale.

Roboter Anwendung Einkaufszentrum

qender tregtare

Mbrojtje efikase kundër infeksionit nën COVID-19

Puductor 2 ndihmon në mbrojtjen e vizitorëve dhe punonjësve nga rreziku i infeksionit dhe sëmundjeve të tjera të mundshme bakteriale.

Roboter Anwendung Zahnarztpraxis

Zyra e doktorit

Mbrojtje efikase kundër infeksionit nën COVID-19

Veshja e Puductor 2 ndihmon në mbrojtjen e mjekëve dhe pacientëve nga rreziku i infeksionit dhe sëmundjeve të tjera të mundshme bakteriale.

Robotët PUDU janë tashmë në përdorim

Pudu Kundenreferenz Panasonic
Pudu Kundenreferenz Sheraton Hotels
Pudu Kundenreferenz Haidialo
Pudu Kundenreferenz MK
Bellabot-at-work.jpg

Bëhu edhe një klient i kënaqur

Porosit robotin tuaj PUDU tani!

bottom of page