top of page
Autoxing 6112 Hintergrund_01.png

BellaBot

Robotët e shërbimit dhe transportit

Intelligenter und innovativer
Industrie Roboter

Inteligent Delivery
Autoxing Logo

ROBOTË SHËRBIMI DHE TRANSPORT

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

Symbol Wartung AutoXing

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

Ndërveprimi multimodal

Laufleistung kleiner 10 Stunden

Akkulaufzeit

Akkuleistung Delivery Robot Open Type - AUTOXING

Lithium-Ionen-Akku

Steigungsfahrt Delivery Robot Open Type - AUTOXING

Steigung

WIFI Piktogramm Delivery Robot Open Type AUTOXING

Netzwerkfähig

Specifikimet teknike

Industrieller Lieferroboter AX6112 Offen (Standard)

Maße des Roboters

500 mm×550 mm×1240 mm

Gewicht des Roboters

46 kg

Hinderniserkennung

17 mm

Aufladezeit

4.0 h

Mindest Durchfahrbreite

70 cm

Beladung max. Roboter

40 kg

Genauigkeit Positionierung

in cm Schritten

Akkulaufzeit

10 h

Industrieller Lieferroboter AX6113 Offen (Verlängert)

Maße des Roboters

500 mm×740 mm×1240 mm

Gewicht des Roboters

60 kg

Hinderniserkennung

17 mm

Aufladezeit

4.0 h

Mindest Durchfahrbreite

75 cm

Beladung max. Roboter

80 kg

Genauigkeit Positionierung

in cm Schritten

Akkulaufzeit

10 h

Convenient Delivery Hintergrund.jpg

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

Multipoint
Technology Highlights Hintergrund.jpg

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

Büroanwendung AUTOXING Roboter
Enterprise Lösung Roboter AutoXing
Fabrik Lösung AutoXing

Büros

Unternehmen

Produktion

Cloud  Scheduling_01.jpg

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

Nutzlast Sensoren auf den Tabletts

KI-Lichtbänder zeigen mehrere Modi an

Multible Operation Mode.jpg

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

Touchscreen, Sprachinteraktion

Multimodale App-Interaktion

Benutzerfreundliche Anwendung

10.1 großer Bildschirm, Anzeige in HD-Bildqualität

10+ Farben der Lichtsignale

Inteligent Delivery.jpg

Bëhu edhe një klient i kënaqur

Porosit robotin tuaj PUDU tani!

Autuoxing AX6112
bottom of page