top of page
Nitril Handschuhe Test.jpg

Doreza nitrili për mjekësi, laborator dhe industri ushqimore

Faktor i lartë mbrojtës

Dorezat e nitrilit janë zgjidhja më e mirë për dorezat konvencionale të lateksit: Dorezat e nitrilit janë shumë miqësore me lëkurën dhe 100% pa lateks.

Kur shtrihen tepër, dorezat e lateksit bëhen poroze dhe për këtë arsye të përshkueshme, ndërsa dorezat e nitrilit janë të ngushta dhe jashtëzakonisht elastike deri në pikën e thyerjes. Prandaj, dorezat e njëpërdorshme të nitrilit përdoren në shumë zona pune si doreza mbrojtëse ose doreza ekzaminimi, p.sh. në laboratorë, industri ose zona mjekësore si zyrat e mjekut ose spitalet.  


Përparësitë e dorezave të nitrilit ndaj dorezave latex:

 • 100% pa proteina latex

 • shumë i sjellshëm me lëkurën

 • nuk ka irritim të lëkurës

 • shpërndarje optimale e nxehtësisë

 • Shmangni duart e djersitura

 • përshtaten në mënyrë të përkryer me çdo formë dore

 • komode për t'u veshur edhe kur vishet për një kohë të gjatë 

 • ofrojnë mbrojtje të lartë kundër baktereve, viruseve, kimikateve ose tretësve 

 • rezistente ndaj vajrave dhe yndyrave

 • të përcjellë një sens shumë të mirë të prekjes

 • përballojnë ngarkesa të larta mekanike

 • shumë elastike

 • më elastike

 

Ju duhet t'i kushtoni vëmendje kësaj kur blini doreza të mira nitrili

Prodhuesit e mirë të dorezave nitrili i kushtojnë rëndësi të madhe cilësisë më të lartë të produktit. Ne rekomandojmë përdorimin e vetëm dorezave nitrili me TÜV ose metoda të ngjashme të testimit të certifikuara. Një vulë e tillë provë siguron që produkti t'i nënshtrohet monitorimit të vazhdueshëm në procesin e prodhimit.

Prodhuesit me të cilët punojmë si furnizues të dorezave nitrile kanë të gjitha certifikatat dhe vërtetimet e nevojshme. Jeni të mirëpritur t'i merrni këto nga ne së bashku me ofertën.


Ju duhet ta dini këtë përpara se të bëni një porosi kur blini doreza nitrili për mallra mallrash dhe prodhimi nga prodhuesit:

 • TÜV ose të çertifikuara në mënyrë të ngjashme, dorezat e nitrilit plotësojnë standardet në Evropë dhe SHBA (CE, EN455, EN374, FDA)

 • Në varësi të kërkesave të klientëve, ju do të merrni mallra stoku nga ne në Gjermani, Malajzi dhe Vietnam, në varësi të nivelit të stokut

 • Kohët e dorëzimit pas vendosjes së porosisë për dorezat e nitrilit (përpunimi i porosisë mund të jetë deri në 30 ditë, p.sh. në rastin e dështimeve të prodhimit të lidhura me pandeminë ose pengesave të dorëzimit për shkak të mungesës së lëndës së parë ose pengesave të lidhura me prodhimin, etj.) Mallra në gjendje 1 ditë, (merrni vetë) mallrat dërgohen në rrugë detare përafërsisht 35 ditë dhe me transport ajror 5-9 ditë.

 • Procedura kur blini doreza nitrili direkt nga prodhuesi: LOI, vërtetimi i kapitalit, dëshmia e raportit SGS & raporti TÜV, dëshmia ditore e jetës, pagesa, logjistika dhe transporti 

 • Inspektimi i dorezave të nitrilit është i mundur me marrëveshje në vend në fabrikat në Malajzi, Tajlandë dhe Vietnam, si dhe në magazinë.


Shitje vetëm në sasi të mëdha për klientët komercial:

 •    _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5cf08)

 •      20.000 Boxen a) 100 Stk. Nitrilhandschuhe

 •      25.000 Boxen a) 100 Stk. Nitrilhandschuhe

 •      50.000 Boxen a) 100 Stk. Nitrilhandschuhe

 •    100,000 kuti a) 100 copë doreza nitrili

 •    200,000 kuti a) 100 copë doreza nitrili

 •    250,000 kuti a) 100 copë doreza nitrili

 •    500,000 kuti a) 100 copë doreza nitrili

 • 1 000 000 kuti a) 100 copë doreza nitrili

Shënim: Sasi më të mëdha sipas kërkesës!


Sasia minimale e porosisë: 10,000 kuti a) 100 doreza nitrile

Madhësitë e disponueshme të dorezave nitrili: XS, S, M, L, XL

6.5, 7.0, 7.5, 8.0, 8.5, 9.0, 9.5, 10.0, 10.5, 11.0


Ngjyra e dorezave të nitrilit: e bardhë; blu dhe vjollcë


Njësia e paketimit (VPE, VE):

 • 100 copë/kuti

 • 10 kuti / kuti kartoni (1000 copë / kuti kartoni)

 • 72 kuti/paletë (72,000 copë/paletë)

 

Zonat e dorëzimit të dorezave nitrili jashtë Evropës sipas kërkesës.

bottom of page