top of page

KettyBot

Robot që shërben dhe mbledh
me shfaqje reklamash

pudu-logo-kl.png
kettybot-servierroboter.png

Robot shërbyes/mbledhës

KettyBot është zgjedhja perfekte për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, KettyBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. KettyBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë si ky me KettyBot.

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

veçoritë

MobilitätL.png

Lëvizshmëri superiore

KI Sprachsteuerung.png

Kontrolli i zërit me AI

Werbung individuell.png

Reklamim individual

Servermodi.png

Mënyra të shumta të serverit

Kundenattraktion.png

tërheqja e klientëve

Selbstaufladung.png

vetë karikimi

Begrüßung-PlatzierungL.png

Mirësevini & Vendosja

Ortung-Navigation.png

Vendndodhja dhe navigimi automatik

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

KettyBot Schema Kundengewinnung.png
Kundenattraktion_02.png

Një mënyrë e re për të bërë përshtypje klientët tuaj

Falë kontrollit të tij zanor me AI, KettyBot përshëndet në mënyrë inteligjente klientët kalimtarë dhe komunikon me ta nëpërmjet një ekrani në ekran. Një KettyBot kaq e lezetshme dhe inteligjente tërheq padyshim më shumë vëmendje sesa vizita tradicionale në restorant!

dizajn estetik

KettyBot ka një dizajn inovativ, bionik. Është ekzekutuar në mënyrë perfekte nga lartësia e bykut të makinës deri te animi i ekranit në kurbë të formës.

kettybot-gallerie.jpg
Werbung individuell_02.png

Ekspert i marketingut në rrota

Ekrani i reklamës në qendër përshtatet në mënyrë të përkryer me këndvështrimin e klientit. Shfaqja e reklamave mund të shfaqë materiale promovuese në zonën e personalizuar, duke ofruar një qasje më tërheqëse ndaj marketingut.

KI Sprachsteuerung.png

Dizajni kompakt rrit manovrimin

Ekrani i reklamës në qendër përshtatet në mënyrë të përkryer me këndvështrimin e klientit. Mund të shfaqë reklama në zonën e personalizuar, duke ofruar një efekt reklamimi më tërheqës.

Begrüßung-PlatzierungL.png

Udhëheqësi juaj i përkushtuar

Mbulesa e pasme e lëvizshme e KettyBot[1] përmban një dizajn minimalist dhe të thjeshtë që e bën atë të duket më kompakt. Duke vendosur kursin në mënyrë autonome, roboti mund t'i drejtojë klientët në tavolinat e tyre përgjatë rrugës më të mirë të mundshme, duke rritur kështu kënaqësinë e tyre dhe duke lehtësuar kamarierët.

Dy stile ofrojnë shkathtësi më të madhe
Ndërrimi i menjëhershëm midis tabakave të lëvizshme dhe kapakut të pasmë [1].

Modele me ngjyra të ndryshme

Viele Zusatzfeatures.png

Më shumë veçori

Kamerierë në shumë tavolina

Me pozicionimin e saktë dhe vendosjen optimale të kursit, tavolina të shumta mund të shërbehen me një lëvizje. Bëni më shumë me më pak!

modaliteti i udhëtimit vajtje-ardhje

KettyBot mund të bredhë në zona të caktuara për t'u ofruar klientëve ushqime dhe pije falas, si dhe për të shfaqur postime rreth shërbimeve dhe promovimeve.

KettyBot-09.jpg

Vendndodhja dhe navigimi automatik

Duke përdorur lazerin paralel dhe zbulimin optik, roboti mund të zbulojë më saktë pengesat, duke e bërë atë më të sigurt për t'u përdorur.

PUDU SCHEDULER

Falë programuesit PUDU, KettyBot mund të komunikojë drejtpërdrejt me çdo robot në të njëjtin rrjet në modalitetin multi-robot.

Aftësi mbresëlënëse vetë-ngarkuese për shërbim gjatë gjithë ditës

KettyBot do të japë një alarm zanor dhe një njoftim me shkrim kur bateria e tij është e ulët, ndërsa kthehet në bankën e karikimit [2].

çertifikatat e sigurisë

Roboti KettyBot ka marrë certifikimin KC nga Koreja, certifikimin CE nga BE, certifikimin FCC nga SHBA, certifikimin RCM nga Australia dhe certifikimin NCC nga Tajvani, Kinë. Certifikimi IMDA nga Singapori, certifikimi MIC/TELEC nga Japonia, CR (China Robot Certification) dhe shumë certifikata të tjera brenda dhe jashtë vendit garantojnë që robotët tanë janë të sigurt dhe në përputhje me udhëzimet.

bellabot-zertifikate-600x371.jpg

Specifikimet teknike

dimensionet e makinës

435x450x1120 mm

Madhësia e ekranit të reklamës

18.5"

jetëgjatësia e baterisë

12-24 orë (bateria e zëvendësueshme)

kapaciteti ngarkues

30 kg,

peshën e robotit

38 kg

koha e karikimit

4.5 orë

sigurinë

Maksimumi 1.2 m/s

dhoma e kokës

55 cm

kettybot-technische-daten.jpg

Vendndodhja e kamerës optike

Sensorë 3D për shmangien e pengesave

Infra të kuqe
raft induksioni

ABS teknike
Plastikë/aliazh alumini në
cilësinë e aviacionit

Roman lidar

Novelë
i pavarur
pezullim

KettyBot-05.jpg

Bëhu edhe një klient i kënaqur

Porosit robotin tuaj PUDU tani!

bottom of page