top of page

Paketa e pastrimit të ajrit "M" IDEAL

Ideale për shkollat, qendrat e kujdesit ditor, qendrat e mëdha të kujdesit ditor dhe qendrat e kujdesit ditor të edukimit kurativ. Përfshin 3 pastrues ajri nga IDEAL 1x AP 30 Pro dhe 3x AP60 Pro . Paketa është ideale për pastrimin e ajrit në dhoma deri në 69 metra katrorë dhe deri në lartësinë e dhomës deri në 2.6 m (afërsisht 34 persona) nga viruset dhe aerosolet. (kur përdorni katër pajisje në të njëjtën dhomë).

 

Kjo paketë pastrues ajri mund të përdoret për pajisjen e dhomave grupore dhe funksionale në shkolla (p.sh. dhoma sportive, me shumë qëllime ose terapi) në qendrat e kujdesit ditor, qendrat e mëdha të kujdesit ditor dhe qendrat e kujdesit ditor të edukimit kurativ.

Pjesa e subvencionit shtetëror është deri në 50 për qind, shuma maksimale e subvencionit për dhomë është maksimumi 1750 euro. (BY) Kombinimi i pajisjes korrespondon saktësisht me udhëzimet e financimit (BY) për sa i përket të paktën 5 herë qarkullimit të ajrit/orë dhe një niveli maksimal zhurme prej 40 dB. Pajisjet korrespondojnë me 100% të teknologjisë së përshtatshme të filtrit. 

Filtrat shumë efektivë të ajrit në pastruesin e ajrit IDEAL heqin gjithçka që ndot ajrin e dhomës tuaj. Dhe kjo është e besueshme dhe e qetë. Ju mund ta ndjeni ndryshimin me një pastrues ajri: ju thithni ajër të pastër dhe ndiheni mirë. Pastruesit e fuqishëm të ajrit IDEAL janë kura e ajrit për dhomat tuaja.

Situata në klasat e çerdheve apo, për shembull, dhoma sportive, shumëfunksionale apo terapie është aktualisht një sfidë e vërtetë për nxënësit e shkollave, parashkollorët, edukatorët dhe mësuesit.

Në sezonin e ftohtë, hapja e dritareve, nëse ka të tilla, zakonisht është shumë e pakëndshme për të gjithë të përfshirët dhe prish mësimin në mënyrë të konsiderueshme.Prandaj në shumë klasa, dritaret hapen çdo 20 minuta për ajrosje. I ftohti rrit ajrin e ftohtë dhe të thatë, që do të thotë se rreziku i infeksionit rritet përsëri.

Zgjidhja jonë për sigurinë e nxënësve dhe mësuesve : reduktimi i aerosoleve dhe viruseve falë 4 pastruesve profesionistë të ajrit në dhomë. Kjo sterilizohet në mënyrë të barabartë dhe të decentralizuar me shumë pak zhurmë.

Shtresë pas shtrese në ajër të pastër

  1. Rrjeta e filtrit paraprak: Rrjeti i parafiltrit heq papastërtitë e trashë si qimet, pushin dhe pluhurin.

  2. Shtresa para-filtri: Para-filtri filtron grimcat më të trashë, zgjat jetën e filtrit HEPA.

  3. Shtresa e mikrofibrës HEPA: Shtresa e mikrofibrës filtron aerosolet dhe grimcat ultrafine.

  4. Shtresa e karbonit të aktivizuar: Vetë karboni i aktivizuar neutralizon substancat kimike, NO2, ozonin dhe aromat e forta.

  5. Shtresa e mbulimit: Fleece e mbulimit mbron përqindjen e lartë të karbonit të aktivizuar.

  6. Filtri me rregullim 360°: Dizajni i fishekut 360° siguron përdorim efektiv të të gjithë sipërfaqes së filtrit dhe qarkullim të lartë të ajrit.

Teknologjia më e mirë e filtrit e testuar, testuar dhe certifikuar "Made in Germany"

Filtri inteligjent 360°: Dizajni i fishekut 360° siguron përdorim efektiv të të gjithë sipërfaqes dhe qarkullim të lartë të ajrit. Patogjenët pasi kapeshin në filtrin inteligjent 360° nuk mund të lëshohen më në ajrin e dhomës. Meqenëse materiali i filtrit nuk mund të metabolizohet, patogjenët nuk mund të mbijetojnë as këtu. Për më tepër, viruset në sipërfaqe të tilla si materiali i filtrit bëhen joaktivë pas një kohe të shkurtër.

Klasifikimi HEPA: Ekzistojnë klasifikime të ndryshme të testeve. Filtrat e testuar sipas DIN EN 1822 klasifikohen në klasa EPA, HEPA dhe ULPA. Filtrat IDEAL testohen sipas DIN 71460/1. Aerosolet dhe grimcat me një diametër prej 0,2 μm filtrohen në të paktën 99,97% në konfigurimin përkatës të matjes. Detajet mbi këto matje mund të gjenden në zonën e shkarkimit/certifikatat

Efiçiente energjetike dhe kosto të ulëta përcjellëse

Performanca maksimale me konsum të ulët të energjisë. Lidhja elektrike 230V, prandaj shpejt e gatshme për përdorim kudo, thjesht futeni në prizë. Kostot vijuese të filtrave janë gjithashtu mjaft të ulëta dhe mund të zëvendësohen lehtësisht. Nuk kërkohet staf specialist.

Një paketë pajisjesh me një çmim të përballueshëm.

Sensori opsional i matjes së ajrit IDEAL AS10

Teknologji inteligjente e sensorëve për ajër të mirë të vazhdueshëm

Teknologjia e sensorit IDEAL monitoron dhe kontrollon cilësinë e ajrit në dhomë nëpërmjet aplikacionit të lidhur me smartphone. Sensori inteligjent i ajrit të brendshëm IDEAL AS10 kontrollon vazhdimisht përbërjen e ajrit të dhomës, klimën e brendshme dhe ndikimet e mundshme mjedisore:

Maten:

Grimcat (PM2.5 dhe PM10) të tilla si poleni i bletëve, zbokthi i kafshëve dhe pluhuri i shtëpisë, VOC, temperatura, lagështia dhe presioni i ajrit. Të dhënat i dorëzohen aplikacionit në kohë reale, i cili më pas rekomandon cilësimet optimale për pastruesit e lidhur të ajrit.

Karakteristikat:

Kontrolli automatik i deri në pesë pastruesve të ajrit në rrjet IDEAL AP PRO i mundshëm:  IDEAL AS10 mund të kontrollojë të gjithë pastruesit e ajrit në rrjet IDEAL AP PRO në modalitetin automatik. Kjo bëhet lehtësisht dhe me lehtësi duke përdorur aplikacionin "IDEAL AIR PRO".3. Lejon kontrollin në distancë në internet të deri në pesë pastruesve të ajrit IDEAL AP PRO nëpërmjet aplikacionit "IDEAL AIR PRO"

 

Çmimi i paketës (4 pajisje) nga 2699 €

Zëvendësimi i filtrit:
çdo 1 vit ose 2000 orë pune
përafërsisht 435 € në vit për pajisje – 1 filtër  për AP 30 Pro, and  3 filtra  për AP 30 Pro, and  81bad5cf58d_ 3bbc55cf58d_ 3bbc55cf58d.

bottom of page