top of page

Paketa e pastrimit të ajrit "M" BLUEAIR

Ideale për shkollat, qendrat e kujdesit ditor, qendrat e mëdha të kujdesit ditor dhe qendrat e kujdesit ditor të edukimit kurativ. Përfshin 3 pastrues ajri Blueair 3x Classic 405 dhe 1x Classic 205 . Paketa është ideale për pastrimin e ajrit në dhoma deri në 68 metra katrorë dhe deri në lartësinë e dhomës deri në 2.6 m (rreth 34 persona) nga viruset dhe aerosolet. (kur përdorni tre pajisje në të njëjtën dhomë).

 

Kjo paketë pastrues ajri mund të përdoret për pajisjen e dhomave grupore dhe funksionale në shkolla (p.sh. dhoma sportive, me shumë qëllime ose terapi) në qendrat e kujdesit ditor, qendrat e mëdha të kujdesit ditor dhe qendrat e kujdesit ditor të edukimit kurativ.

Pjesa e subvencionit shtetëror është deri në 50 për qind, shuma maksimale e subvencionit për dhomë është maksimumi 1750 euro. (BY) Kombinimi i pajisjes korrespondon saktësisht me udhëzimet e financimit (BY) për sa i përket të paktën 5 herë qarkullimit të ajrit/orë dhe një niveli maksimal zhurme prej 40 dB. Pajisjet korrespondojnë me 100% të teknologjisë së përshtatshme të filtrit. 

Më shumë ajër të pastër, më pak zhurmë, më pak energji

Teknologjia unike e filtrimit e Bluair e quajtur  HEPASilent™ veçohet. Kombinimi i filtrimit elektrostatik dhe mekanik i lejon Bluair të përdorë filtra që janë më pak të dendur dhe kërkojnë më pak presion ajri se filtrat tradicionalë HEPA pa sakrifikuar performancën - duke rezultuar në pastrues ajri më të qetë dhe më efikas në energji.

 

Kontroll me një buton me modalitetin automatik

Harrojeni rregullimin e cilësimeve dhe pullave - kontrolloni gjithçka me një buton. Shtypni një herë për modalitetin automatik, dy herë për modalitetin e natës, tre herë për modalitetin "Çdo ditë" dhe katër herë për modalitetin Boost. E pajisur me një sensor inteligjent që përshtatet automatikisht me kushtet e cilësisë së ajrit në kohë reale për të siguruar ajër të pastër me prekjen e një butoni. 

Ngjyra të këmbyeshme premium para-filtri

Personalizoni stilin e pastruesit tuaj të ajrit Blueair me 5 opsione ngjyrash premium para-filtri të frymëzuara nga natyra skandinave. Në sekonda mund të ndryshoni pamjen e pastruesit tuaj të ajrit për t'iu përshtatur stilit tuaj të brendshëm. E disponueshme në shtegun Arktik (gri të errët), Winterreet (gri e lehtë), rërë Archipelago (rozë), dritë Aurora (jeshile) dhe Valët e natës (blu).

Heqja e grimcave e verifikuar në mënyrë të pavarur

Falë teknologjisë unike të filtrit HEPAsilent™ të Blueair, Blue 3410 heq më shumë se 99% edhe të grimcave më të vogla si pluhuri, poleni, myku dhe pezmatimi i kafshëve shtëpiake që mund të shkaktojnë dhe përkeqësojnë alergjitë.

*Bazuar në testet e heqjes së grimcave të palëve të treta, PM2.5 në 60 minuta për standardin JEM 1467-2015 dhe grimcat e polenit (7,234µm) në 30 minuta për standardin AHAM AC-1-2019.

Vret 99% të mikrobeve*
Me një kombinim unik të fluksit të lartë të ajrit dhe elektricitetit statik, teknologjia HEPASilent™ vret 99% të mikrobeve.*

*Testuar në media filtri. Çaktivizimi i mikrobeve të florës natyrore (përveç viruseve) në kushte normale të temperaturës dhe lagështisë. Pastruesit e ajrit Blueair nuk janë testuar kundër koronavirusit dhe Blueair nuk pretendon të zbulojë, heqë ose vrasë SARS-CoV-2.

Rregullimi automatik në kushtet në kohë reale

Me veçorinë e modalitetit automatik, sensori inteligjent i Blueair monitoron kushtet e cilësisë së ajrit në kohë reale dhe përshtatet automatikisht për të optimizuar performancën dhe për të siguruar ajër të pastër në shtëpi.

Tregues i thjeshtë i cilësisë së ajrit

Cilësia e ajrit matet në bazë të përqendrimit të pluhurit të imët (PM2.5) në ajrin e brendshëm. Treguesi LED i cilësisë së ajrit (AQI) i pastruesit blu të ajrit përdor një shkallë ngjyrash për të treguar kushtet e cilësisë së ajrit si të mira, të moderuara ose të ndotura.

Pëshpërit në heshtje

Shumë pastrues ajri nuk mund të prodhojnë një sasi të madhe ajri të pastër pa bërë shumë zhurmë. Blue 3410 përdor teknologjinë e filtrit HEPASilent™ për të ofruar performancën e tij të fuqishme - më e qetë se një pëshpëritje (23dB) në cilësimin më të ulët dhe një bisedë normale (53dB) në nivelin më të lartë.

efikas ne energji

Teknologjia HEPAsilent™ jep më shumë ajër të pastër duke përdorur më pak energji sesa një llambë inkandeshente. Edhe në nivelin më të lartë, Blue 3410 konsumon vetëm 35 watts.

Pastron 36 m² në 12 minuta

Blue 3410 rekomandohet për dhoma më të vogla deri në 36 m². Me gjurmën e tij të vogël dhe nivelin shumë të ulët të zhurmës, është ideal për vendosjen e dhomës së gjumit.

fillim Automatik

Funksioni i nisjes automatike rindiz automatikisht pastruesin e ajrit me shpejtësinë e fundit të caktuar pasi të jetë shkëputur nga priza, përdoret me kohëmatës ose edhe nëse ndodh një ndërprerje e energjisë.

Vendosje e lehtë

Pastruesi i ajrit Blue 360° mund të vendoset kudo në dhomë pa sakrifikuar performancën - një avantazh i vlefshëm ndaj pastruesve të tjerë të ajrit.

Dritat treguese intuitive

Me vetëm një shtypje të shkurtër të një butoni, mund të kontrolloni lehtësisht se si funksionon pastruesi i ajrit blu the . Një shkëlqim i butë i bardhë tregon shpejtësinë e zgjedhur të ventilatorit, duke u kthyer në të kuqe kur është koha për të ndryshuar filtrin.

jetëgjatësia e filtrit

Ne rekomandojmë zëvendësimin e filtrit kryesor çdo 6 muaj me funksionim 24 orë dhe pastrimin e rrjetës së parafiltrit sipas nevojës për të ruajtur performancën optimale dhe për të siguruar ruajtjen e garancisë.

Projektuar në Suedi

Blueair u zhvillua në Suedi për cilësinë, sigurinë dhe qëndrueshmërinë më të lartë.  

Çmimi i paketës (4 pajisje) nga 1685 €

Zëvendësimi i filtrit:
çdo 1 vit ose 2000 orë pune
përafërsisht 195 € në vit për pajisje – kërkohet 1 filtër për Classic 405 dhe 1 filtër për Classic 205 për pajisje

bottom of page