top of page
AiroDoctor
AiroDoctor Labor.jpg

AiroDoctor®
pastrues ajri antiviral

efektiviteti i provuar

Charité 
vlerëson AiroDoctor® si të shkëlqyer

Në një raport nga Charité Berlin, pastruesi i ajrit AiroDoctor WAD-M20 u certifikua si jashtëzakonisht efektiv kundër polenit; gjithashtu një efektivitet i qartë kundër infeksioneve Covid-19 duke reduktuar grimcat infektive në ajrin e dhomës.


U theksua veçanërisht se AiroDoctor

nuk çliron ozonin e dëmshëm.

Prandaj Charité vërteton se AiroDoctor WAD-M20 plotëson të gjitha kriteret e vulës ECARF.

Lexoni raportin e plotë këtu »

AiroDoctor®

Efektiviteti i vërtetuar shkencërisht

Në fazat intensive të testimit të instituteve kërkimore ndërkombëtare, efektiviteti dhe avantazhet e aplikimit të teknologjisë së filtrit fotokatalitik më në fund mund të vërtetohen: Si viruset e gripit dhe korona, rota dhe noroviruset si dhe E. coli, salmonela dhe bakteriofagët janë 99%.

ose të shkatërruara ose të bëra të padëmshme.

funksionalitetin

Pastruesi i ajrit AiroDoctor është i pajisur me një sistem filtri me 4 faza që siguron pastrim gjithëpërfshirës dhe të plotë të ajrit të dhomës. Kombinimi i filtrit para, karbonit, HEPA dhe fotokatalitik LED jo vetëm që largon grimcat e trashë si pluhuri, qimet dhe fibrat, por edhe kimikatet, aromat, ndotësit si dhe kërpudhat, bakteret dhe viruset nga ajri. Për shkak të strukturës me pore të imta të fotokatalizatorit, ekziston një mundësi e shkëlqyer e filtrimit të grimcave deri në një diametër më të vogël se 0.1 μm. AiroDoctor funksionon në një mënyrë të veçantë

miqësore me mjedisin pa asnjë kimikate.

Sterilizuesi i ajrit nuk është vetëm ideal për praktikat mjekësore dhe spitalet, por mund të përdoret gjithashtu në salla konferencash, zyra, shtëpi pleqsh, shkolla dhe kopshte.

Mënyra përmbledhëse e veprimit

 • Largon aromat e të gjitha llojeve

 • Filtron në mënyrë të qëndrueshme pluhurin e imët dhe gazrat e dëmshëm nga ajri i dhomës

 • Për ata që vuajnë nga alergjitë: Eliminon sporet e mykut, polenin dhe ndotësit alergjikë

 • Dekompozon mikrobet, bakteret dhe viruset dhe i bën ato të padëmshme

 • Me mirëmbajtje jashtëzakonisht të ulët dhe të qëndrueshme falë materialeve të forta dhe teknologjisë inovative

 • Me një CADR (Clean Air Delivery Rate) prej 480 m³/h, AiroDoctor është projektuar për sipërfaqe deri në 200 metra katrorë dhe është ideal për një gamë të gjerë përdorimesh.

Këtu mund të gjeni më shumë informacion rreth produktit

 

Shkarko broshurën

 

Çmimi nga 2599€

 

Zëvendësimi i filtrit:
çdo 1 vit ose 4000 orë pune
10 € secila - Kërkohet 1 filtër

çertifikatat

Certifikatat aktuale të AiroDoctor

 • Certifikimi CE (TÜV) - siguria e produktit 

 • Certifikimi FCC - Siguria e produktit

 • Certifikimi KC - Siguria e produktit

 • Certifikimi RoHS - Kufizimi i substancave të rrezikshme

 • Certifikimi ISO 9001 - Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë (QMS)

 • Certifikimi ISO13485 - Pajisje mjekësore

 • Certifikimi GMP - Praktikat e mira të prodhimit

Pastrues ajri AiroDoctor®

Procesi i fotokatalizës shpjegohet më në detaje

bottom of page