top of page
Bellabot-at-work.jpg

BellaBot

Robotët e shërbimit dhe transportit

Pudu Logo

ROBOTË SHËRBIMI DHE TRANSPORT

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

Ndërveprimi multimodal

KI Sprachsteuerung

Kontrolli i zërit me AI

Licht

dritë

Berührung

kontakt

Mimik

shprehjeve të fytyrës

Mehrsprochig

Shumëgjuhëshe

Viele Zusatzfeatures

Shumë veçori shtesë

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

BellaBot Schema

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

dizajn estetik

BellaBot ka një dizajn inovativ, bionik. Është ekzekutuar në mënyrë perfekte nga lartësia e bykut të makinës deri te animi i ekranit në kurbë të formës.

BellaBot Gesicht

Shmangia 3D e pengesave përreth

Për të rritur sigurinë, BellaBot është i pajisur me sensorë 3D dhe një shasi të re modulare. Mund të ndalet në çdo kënd dhe të shmangë pengesat ndërsa afrohet.

KI Sprachsteuerung

Kontrolli i zërit me AI

Motori i ri i të folurit me AI përmban qindra përmbajtje ekskluzive të dialogut kontekstual që e bëjnë BellaBot edhe më interesant.

BellaBot KI

"Mjeshtër, nuk kam vozitur sa duhet, mirupafshim, shihemi më vonë, mjaulli"
-------------------------------------------------- --

"Mjeshtër, si jeni"
-------------------------------------------------- --
"Hiq duart nga mjaulli"
-------------------------------------------------- --
"Meow, ngrihem, ndihem gati për veprim"
-------------------------------------------------- --
"Sinjali i dërguar në planetin meow"

"Mjeshtër, ju lutem mblidhni ushqimin tuaj dhe mos harroni të më prekni".
-------------------------------------------------- ---

"meow me fal"
-------------------------------------------------- ---
"Jam me fat sot vazhdo"
-------------------------------------------------- ---
"Dora jote është shumë e ngrohtë"
-------------------------------------------------- ---
"Nëse më prek përsëri, do të kem njolla tullace"

Licht

ndërveprimi i dritës

Mesazhet e ndryshme të statusit shkaktojnë efektet përkatëse të ndriçimit që e bëjnë ekranin më të qartë.

Berührung

prekni për komente

Me kontaktin e ri me prekje, reagimet e BellaBot janë më gjithëpërfshirëse dhe komunikimi midis njeriut dhe robotit bëhet jashtëzakonisht realist.

BellaBot Serviceroboter Touchpanel
Licht

Shprehje inteligjente të fytyrës

Ekzistojnë dhjetëra shprehje ekskluzive origjinale të fytyrës, të cilat diversifikojnë shprehjen emocionale të BellaBot dhe e bëjnë atë të duket më si mace.

BellaBotMimik.png
Viele Zusatzfeatures

Më shumë veçori

bellabot-evolve_tray-600x464.jpg

Raft induksioni infra të kuqe

Sistemi modular për çmontim të shpejtë dhe induksion inteligjent infra të kuqe. Një raft më i zgjuar për shërbim më të mirë.

teknologjia e shkëmbimit të energjisë

Kutitë e karikimit dhe përdorimit janë kategorizuar për zëvendësim më të shpejtë të baterisë. Operacioni 24/7: një fllad për BellaBot.

bellabot-evolve_battery-600x401.jpg
bellabot-rgbd-600x600.jpg

RGBD

Kamera e trefishtë RGBD i jep BellaBot perceptimin më të fortë tredimensional deri më sot. Mund të zbulojë dhe shmangë me saktësi pengesat me një kohë përgjigjeje prej vetëm 0,5 sekondash.

Pezullim i pavarur i lidhjes së klasës së automobilave

Pezullimi i ndërlidhjes vetë-përshtatës i klasës së automobilave Amortizimi mund të ndryshohet në bazë të kushteve të tokës dhe lëvizjes. Frekuenca e rezonancës mbahet në një nivel optimal.

bellabot-suspension-600x600.jpg
bellabot-scheduler-600x600.jpg

PUDU SCHEDULER

PUDU SCHEDULE përdor një rrjet të çastit të decentralizuar, fleksibël dhe arkitekturë algoritmi për komunikim. Secili robot mund të komunikojë drejtpërdrejt me njëri-tjetrin në të njëjtin rrjet dhe të marrë shpejt llogaritjet dhe vendimet. Kjo vë më pak tendosje në rrjet, nyja qendrore e llogaritjes kërkon më pak energji dhe robotët sillen më shumë si njeriu.

RE PUDU

Platforma PUDU CLOUD ofron një bazë të fuqishme për robotët Pudu që operojnë një biznes inteligjent mikpritjeje me funksione specifike si menaxhimi i biznesit, funksionimi i automatizuar me mirëmbajtje, mbledhja e të dhënave të bazuara në raste dhe shërbimet cloud.

bellabot-cloud-600x600.jpg
bellabot-zertifikate-600x371.jpg

çertifikatat e sigurisë

Roboti BellaBot ka marrë certifikimin KC nga Koreja, certifikimin CE nga BE, certifikimin FCC nga SHBA, certifikimin RCM nga Australia dhe certifikimin NCC nga Tajvani, Kinë. Certifikimi IMDA nga Singapori, certifikimi MIC/TELEC nga Japonia, CR (China Robot Certification) dhe shumë certifikata të tjera brenda dhe jashtë vendit garantojnë që robotët tanë janë të sigurt dhe në përputhje me udhëzimet.

Specifikimet teknike

dimensionet e makinës

565x537x1290 mm

Materialet e makinës

ABS/aliazh alumini i shkallës së hapësirës ajrore

jetëgjatësia e baterisë

12-24 orë (bateria e zëvendësueshme)

kapaciteti i ngarkimit

Deri në 40 kg, 10 kg/raft

peshën e robotit

55 kg

koha e karikimit

4.5 orë

sigurinë

Shpejtësia: 0.5-1.2m/s (e rregullueshme) | Këndi i animit: ≤ 5°

procedurat e vendndodhjes

Vendndodhja e shënuesit: Mbështet lartësinë e tavanit deri në 8 m (kodi opsional i nivelit të lartë)
Vendndodhja me laser: pa kode dhe pa kufij lartësie

Bellabot-roboter-side-view.jpg

Vendndodhja e kamerës optike

Sensorë 3D për shmangien e pengesave

Infra të kuqe
raft induksioni

ABS teknike
Plastikë/aliazh alumini në
cilësinë e aviacionit

Roman lidar

Novelë
i pavarur
pezullim

Bellabot-at-work.jpg

Bëhu edhe një klient i kënaqur

Porosit robotin tuaj PUDU tani!

bottom of page