top of page
RespiPro_white.png

Nanofibra e bardhë RespiPro®
Maskë mbrojtëse kundër COVID-19

Niveli i lartë i mbrojtjes së grimcave falë filtrit nanofibër

Maska mbrojtëse RespiPro® White Anti-COVID-19 ofron mbrojtje kundër të gjitha grimcave dhe alergjenëve të ajrit si pluhuri i imët, sporet e mykut, poleni ose alergjenët e marimangave të pluhurit të shtëpisë, bakteret dhe viruset. Një membranë nanofibre, membrana Respilon® RFT , përdoret në gjysmë maskën për të filtruar grimcat e pezulluara. Kjo shtresë nanofibrash nuk është e laminuar dhe për këtë arsye ofron frymëmarrje shumë të lartë.

Gjysma e maskës së bardhë RespiPro® është një maskë mbrojtëse e çertifikuar kundër COVID-19 dhe përputhet me rekomandimet e OBSH-së sipas rregullores së BE-së PPE-R/02.075 Versioni 2 për këtë përdorim specifik. Kjo do të thotë që faktori minimal mbrojtës i gjysmëmaskës është ai i një klasifikimi FFP2

Përputhet me EN 149:2001+A1:2009.

Maska përbëhet nga gjithsej 3 shtresa: Një shtresë e mesme shumë efikase e membranës me nanofibër Respilon® RFT , një shtresë e brendshme leshi e butë dhe miqësore me lëkurën dhe një

Shtresa e jashtme e bardhë e polipropilenit.

Dizajni dhe materiali i veçantë i maskës e bëjnë atë unike dhe, falë shtresës shumë efikase të nanofibrës, zgjedhjen e duhur nëse doni të mbroheni nga patogjenët e ajrit. Vetia filtruese prej 99.9% për sa i përket viruseve dhe baktereve u testua nga Nelson Laboratories

(Solt Lake City, SHBA) testuar dhe certifikuar.

Prandaj, maska mbrojtëse RespiPro® White Anti-COVID-19 është veçanërisht e përshtatshme për mjekët, brigadat e zjarrfikësve, policinë, stafin laboratorik dhe grupe të ngjashme profesionale. Maska është gjithashtu një zgjedhje ideale për transportin e përditshëm me transport publik, tren ose autobus, në punë, pazar dhe vizitë te mjeku. Maska është gjithashtu shumë e lehtë me një peshë totale prej vetëm 4 g.

Me një shikim, avantazhet e gjysmëmaskës së bardhë RespiPro®:

• Veçanërisht e lehtë me një peshë totale prej vetëm 4 g
• Maskë mbrojtëse e certifikuar anti-COVID-19
• Membrana me nanofibër filtron 99,9% të viruseve, baktereve, alergeneve dhe pluhurit të imët
• Mbrojtje ideale në transportin publik, te mjeku, pazari apo në punë
• Frymëmarrje e lartë
• Kapëse hunde për mbylljen më të mirë të mundshme në zonën e hundës
• Material i brendshëm i butë dhe miqësor ndaj lëkurës për rehati edhe më të mirë gjatë veshjes
• Kapëse për përshtatje në forma individuale të kokës
• Aplikim i thjeshtë

• Mund të ruhet i pahapur deri në 5 vjet

Gjysma e maskës së bardhë RespiPro® mund të përdoret disa herë për t'u mbrojtur nga alergenet (poleni, marimangat, etj.), pluhuri ose smogu, zakonisht derisa të shfaqet çngjyrosja. Nëse maska përdoret për të mbrojtur kundër viruseve ose baktereve, p.sh. gjatë një epidemie gripi, rekomandohet të zëvendësohet pas heqjes së maskës për arsye sigurie.

Gjysma e maskës së bardhë RespiPro® është aktualisht e disponueshme në madhësinë Large dhe është ngjitur duke përdorur një kapëse

përshtatur me perimetrin e kokës.

Për të shkarkuar udhëzimet e produktit për gjysmë maskën RespiRaptor® White Anti-COVID-19, klikoni këtu.

RespiRaptor® White Nanofiber Prodhimi Nanofiber

bottom of page