top of page

BOMAX Pro Air

Efektiviteti i vërtetuar shkencërisht

Pastruesit profesionistë të ajrit përputhen me udhëzimet për promovimin e pastruesve të ajrit nga Ministria e Bavarisë Nr. 499 e datës 14 korrik 2021.

Këtu mund të gjeni më shumë informacion rreth produktit

 

Më shumë detaje Specifikimet BOMAX Air Pro

Më shumë detaje Specifikimet BOMAX Air Pro Maxi

Çmimet BOMAX Air Pro & BOMAX Air Pro Maxi (Promovimi deri më 31 Dhjetor 2021)

BOMAX Air Pro

për dhoma deri në 60 m² (ose 180 m³)

3 590,00 euro

Përfshirë komplet filtri BOMAX Pro për 36 muaj

BOMAX Air Pro MAXI

deri në 200 m² (ose 620 m³)

4990,00 euro

Përfshin set filtri BOMAX Pro MAXI për 36 muaj

Çmimet Komplete filtrash BOMAX

 

Set filtri BOMAX Pro për 36 muaj

i përbërë nga: 18 copë parafiltër (rekomandohet ndërrimi çdo 2 muaj)
2 filtra të karbonit të aktivizuar 96 (ndërrimi i rekomanduar çdo 12 muaj)

868,00 euro

Set filtri BOMAX Pro MAXI për 36 muaj

Përbëhet nga: 18 parafiltra (ndërrimi i rekomanduar çdo 2 muaj)
2 filtra të karbonit të aktivizuar 96 (ndërrimi i rekomanduar çdo 12 muaj)

1243,00 euro

Komisionimi dhe udhëzimi i BOMAX Air

Në të gjithë Bavarinë (jashtë Bavarisë sipas kërkesës)

260.00 euro

të gjitha çmimet nuk përfshijnë TVSH.

Pastrues ajri profesional BOMAX Air

bottom of page