top of page

prodhuesi 2

robot dezinfektues

Pudu Logo
PuduBot Bild

robot dezinfektues

Puductor 2 – Funksionimi pa prekje, siguria do të thotë gjithçka

Operacioni pa kontakt do të bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm në të ardhmen. Me aftësi të vërteta pa prekje dhe module të dyfishta dezinfektimi, Puductor 2 redukton rrezikun e infeksionit të kryqëzuar dhe përmirëson higjienën e ambienteve të brendshme.

BellaBot është i përsosuri
zgjedhje për biznesin tuaj

Roboti më i ri shërbyes i Pudu, BellaBot, trashëgon tiparet e shkëlqyera të gjeneratës së mëparshme, por komunikon me njerëzit shumë më mirë. BellaBot përmban një gjuhë inovative të projektuar bionikisht, dizajn të përgjegjshëm, aftësi zëri AI, ndërveprim multimodal dhe shumë veçori të tjera të reja. Shërbimi nuk ka qenë kurrë i tillë me BellaBot.

Ndërveprimi multimodal

KI Sprachsteuerung

Kontrolli i zërit me AI

Licht

dritë

Mehrsprochig

Shumëgjuhëshe

Berührung

kontakt

Dy sisteme SLAM ekskluzive në industri për të gjitha rastet

BellaBot mund të përdoret në mënyrë më fleksibël sepse mund të përdorë SLAM lazer si dhe SLAM optik për vendndodhjen dhe navigimin. Të dyja janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur. Të dy sistemet e gjurmimit në BellaBot janë të cilësisë së njëjtë. Ndërsa zgjidhjet e pozicionimit ndryshojnë, shërbimi i BellaBot me në qendër klientin nuk ndryshon kurrë.

dizajn estetik

Puductor 2 ka një dizajn inovativ, bionik. Është ekzekutuar në mënyrë perfekte nga lartësia e bykut të makinës deri te animi i ekranit në kurbë të formës.

PuduBot Schema Büro
Pudubot-Intro-Scan-Animation

Dezinfektimi me ultraviolet C

Shkalla e dezinfektimit 99,99%.

Puductor 2 ka një dizajn inovativ, bionik. Është ekzekutuar në mënyrë perfekte nga lartësia e bykut të makinës deri te animi i ekranit në kurbë të formës.

OPTISCHE ORTUNG

Neues Optiksystem

Präzisere Ortung

VOLLALUMINIUMGEHÄUSE

Acryl/Aluminiumlegierung in Luftfahrtqualität

Stabilere Konstruktion

3D-HINDERNISUMGEHUNG

Neue 3D-Kamerasensoren

Sicheres Servieren

NEUE AUFHÄNGUNG

Wird auch mit unebenem Boden fertig

Stabilerer Betrieb

PD1_PD6 Hardware

dizajn estetik

PD1-PD6
Viele Zusatzfeatures

Më shumë veçori

tensioni

Roboti është i pajisur me dy bateri. Kapaciteti i baterisë është 51,2 Ah, koha e dezinfektimit deri në 6 orë, në mënyrë që 12-15 dhoma (në 20 ㎡/dhomë) të mund të dezinfektohen.

Mbrojtje kundër vlimit dhe paralajmërim për nivelin e ulët

Monitorimi i nivelit në dhomën tejzanor, emetimi i ultrazërit ndalet automatikisht kur niveli bie nën nivelin e sigurisë.
Mbrojtës i nivelit në kohë reale në rezervuarin e tretësit, kujtoni të rimbushni kur niveli është i ulët.

PD1-Umgebungswahrnehmung.png
PD1 Hindernisumgehung.png

tensioni

Roboti është i pajisur me dy bateri. Kapaciteti i baterisë është 51,2 Ah, koha e dezinfektimit deri në 6 orë, në mënyrë që 12-15 dhoma (në 20 ㎡/dhomë) të mund të dezinfektohen.

PuduBot-Scheduler.png

çertifikatat e sigurisë

Roboti BellaBot ka marrë certifikimin KC nga Koreja, certifikimin CE nga BE, certifikimin FCC nga SHBA, certifikimin RCM nga Australia dhe certifikimin NCC nga Tajvani, Kinë. Certifikimi IMDA nga Singapori, certifikimi MIC/TELEC nga Japonia, CR (China Robot Certification) dhe shumë certifikata të tjera brenda dhe jashtë vendit garantojnë që robotët tanë janë të sigurt dhe në përputhje me udhëzimet.

çertifikatat e sigurisë

Roboti BellaBot ka marrë certifikimin KC nga Koreja, certifikimin CE nga BE, certifikimin FCC nga SHBA, certifikimin RCM nga Australia dhe certifikimin NCC nga Tajvani, Kinë. Certifikimi IMDA nga Singapori, certifikimi MIC/TELEC nga Japonia, CR (China Robot Certification) dhe shumë certifikata të tjera brenda dhe jashtë vendit garantojnë që robotët tanë janë të sigurt dhe në përputhje me udhëzimet.

bellabot-zertifikate-600x371.jpg
PuduBot-Cloud.png

çertifikatat e sigurisë

Roboti BellaBot ka marrë certifikimin KC nga Koreja, certifikimin CE nga BE, certifikimin FCC nga SHBA, certifikimin RCM nga Australia dhe certifikimin NCC nga Tajvani, Kinë. Certifikimi IMDA nga Singapori, certifikimi MIC/TELEC nga Japonia, CR (China Robot Certification) dhe shumë certifikata të tjera brenda dhe jashtë vendit garantojnë që robotët tanë janë të sigurt dhe në përputhje me udhëzimet.

Specifikimet teknike

Maße des PuduBot

516*500*1288mm

Ladezeit

<4 h

Beladungskapazität

PD1 13 kg/Ablage, PD6 10 kg/Ablage

bis 30 kg

Werkstoffe 

ABS/Aluminiumlegierung in Luftfahrtqualität

Maße des Behälters

422*422*710mm

Laufzeit

10 -24 h

Rundfahrgeschwindigkeit

0,5-1,2 m/s (einstellbar)

PD1-PD6_03.png
PD1-Hintergrund Start.gif

Bëhu edhe një klient i kënaqur

Porosit robotin tuaj PUDU tani!

bottom of page