top of page

certifikatat

TÜV-Zertifikat.png

Certifikatat e Raportit të Testit të Studimeve Shkencore të AiroDoctor

Dëshironi të dini më shumë për shërbimet tona? Do të ishim të kënaqur nëse përdorni edhe shërbimet e agjencisë tregtare FPFP. Regjistrohu me ne sot.

filozofinë tonë

Performanca e lartë e garantuar

Në pronësi lokale

Ne kemi zhvilluar një kompani në pronësi lokale të bazuar në një rrjet të fortë në industri. Kjo na ka ndihmuar të fitojmë besimin e klientëve tanë, pasi duhet të kalojmë procedura intensive të testimit dhe të ruajmë standarde të larta sigurie për produktet që shesim. FPFP Handelsagentur e ka bërë shërbimin më të mirë ndaj klientit në industri si prioritetin tonë kryesor dhe kjo shfaqet përmes sukseseve tona.

menaxhimin e korporatës

Ne e kemi drejtuar biznesin tonë sipas kritereve të testimit të brendshëm dhe të jashtëm që nga themelimi i kompanisë. Kërkesat e larta të lidhura me cilësinë e produkteve që shesim na kanë ndihmuar të fitojmë besimin e klientëve tanë dhe ne jemi krenarë për mënyrën se si bëjmë biznes. Për të mësuar më shumë rreth kritereve tona të cilësisë, na kontaktoni sot.

bottom of page