top of page
RespiRaptor_Senioren.jpg

Nanofibra e bardhë RespiRaptor®
Maskë mbrojtëse kundër COVID-19

Niveli i lartë i mbrojtjes së grimcave falë filtrit nanofibër

​ Gjysmë maska me nanofibër RespiRaptor® FFP2 ofron mbrojtje sipas EN149 kundër mikroorganizmave të tillë si bakteret dhe viruset, si dhe të gjitha grimcat si pluhuri i imët ose alergjenët lundrues, alergjenët. alergeneve.

Një membranë nanofibër - membrana nanofiber Respilon® RFT - përdoret në gjysmë maskën për të filtruar grimcat e pezulluara . Kjo shtresë nanofibre  nuk është e laminuar dhe për këtë arsye ofron frymëmarrje shumë të lartë. Kështu, gjysmë maska RespiRaptor® ofron të gjitha avantazhet e një maske FFP2 me mbrojtje shtesë të lartë antivirale.

Maska përbëhet nga gjithsej 3 shtresa: Membrana me nanofibër Respilon® RFT shumë efikase si shtresa e mesme, një shtresë e brendshme leshi e butë dhe miqësore me lëkurën dhe një shtresë e jashtme mbrojtëse e bardhë e bërë nga fibra polipropileni RespiPro® White Anti-COVID Maska mbrojtëse -19 ofron mbrojtje kundër të gjitha grimcave, si dhe atyre që lundrojnë nga alergjenët si pluhuri i imët, sporet e mykut, polenit ose alergjenët e marimangave të pluhurit të shtëpisë, bakteret dhe viruset. Një membranë nanofibre, membrana Respilon® RFT , përdoret në gjysmë maskën për të filtruar grimcat e pezulluara. Kjo shtresë nanofibrash nuk është e laminuar dhe për këtë arsye ofron frymëmarrje shumë të lartë.

Gjysma e maskës së bardhë RespiRaptor® është një maskë mbrojtëse e certifikuar anti-COVID-19 dhe përputhet me rekomandimet e OBSH-së sipas rregullores së BE-së PPE-R/02.075 versioni 2 për këtë përdorim specifik. Kjo do të thotë që faktori minimal mbrojtës i gjysmëmaskës është ai i një klasifikimi FFP2

Përputhet me EN 149:2001+A1:2009.

Maska përbëhet nga gjithsej 3 shtresa: Një shtresë e mesme shumë efikase e membranës me nanofibër Respilon® RFT , një shtresë e brendshme leshi e butë dhe miqësore me lëkurën dhe një

Shtresa e jashtme e bardhë e polipropilenit.

Dizajni i veçantë i peshkut dhe materiali i maskës e bëjnë atë unik dhe, falë shtresës shumë efikase të nanofibrës, zgjedhjen e duhur nëse doni të mbroheni nga patogjenët e ajrit. Vetia filtruese prej 99.9% për sa i përket viruseve dhe baktereve u testua nga Nelson Laboratories

(Solt Lake City, SHBA) testuar dhe certifikuar.

Prandaj, maska mbrojtëse RespiRaptor® White Anti-COVID-19 është veçanërisht e përshtatshme për mjekët, brigadat e zjarrfikësve, policinë, stafin laboratorik dhe grupe të ngjashme profesionale. Maska është gjithashtu një zgjedhje ideale për transportin e përditshëm me transport publik, tren ose autobus, në punë, pazar dhe vizitë te mjeku. Maska është gjithashtu shumë e lehtë me një peshë totale prej vetëm 4 g.

Me një shikim, avantazhet e gjysmëmaskës së bardhë RespiRaptor®:

• Veçanërisht e lehtë me një peshë totale prej vetëm 4 g
• Maskë mbrojtëse e certifikuar anti-COVID-19
• Membrana me nanofibër filtron 99,9% të viruseve, baktereve, alergeneve dhe pluhurit të imët
• Mbrojtje ideale në transportin publik, te mjeku, pazari apo në punë
• Frymëmarrje e lartë
• Kapëse hunde për mbylljen më të mirë të mundshme në zonën e hundës
• Material i brendshëm i butë dhe miqësor ndaj lëkurës për rehati edhe më të mirë gjatë veshjes
• Kapëse për përshtatje në forma individuale të kokës
• Aplikim i thjeshtë

• Mund të ruhet i pahapur deri në 5 vjet

Gjysmë maska RespiRaptor® White mund të përdoret si mbrojtje kundër alergeneve (poleni, marimangat etj.), pluhurit ose smogut. Nëse maska përdoret për të mbrojtur kundër viruseve ose baktereve, p.sh. gjatë një epidemie gripi, rekomandohet të zëvendësohet pas heqjes së maskës për arsye sigurie.

Gjysma e maskës së bardhë RespiRaptor® disponohet aktualisht në madhësinë L/M (një madhësi) dhe është rregulluar në perimetrin e kokës duke përdorur një clip .

Për të shkarkuar udhëzimet e produktit për gjysmë maskën RespiRaptor® White Anti-COVID-19, klikoni këtu.

bottom of page