top of page

Produktet tona

Ne fokusohemi kryesisht te klientët në Bavari, Baden-Württemberg, Turingi, Sllovaki, Hungari, Zvicër dhe Austri.

Ne ofrojmë produkte mbrojtëse mjekësore me cilësi të lartë si maska mbrojtëse të të gjitha klasave, teste të shpejta të antigjenit, teste të antitrupave, pastrues ajri, matës të cilësisë së ajrit, matës të pluhurit të imët, doreza mbrojtëse dhe pajisje të tjera mbrojtëse. Ne kemi një shumëllojshmëri certifikimesh sipas standardeve aktualisht të mundshme. Ne gjithashtu ofrojmë një portofol të gjerë të

respiratorë antivirale, antivirale dhe të ripërdorshme .

Për shembull:

Maskë respiratore FFP2 3 dhe 4 shtresa "VRASJA E VIRUSIT/ANTIVIRAL" >> Respilon >> Respirator VK >> RespiPro Carbon-Nano >>

RespPro VK >> kjo është ajo >> LOMINA >> Robotika PUDU >> Testi PCR >> Pastruesi i ajrit Ideal

i certifikuar

Ne do të jemi të lumtur t'ju bëjmë një ofertë personale. Kliko këtu

Botox anwenden

i certifikuar

Ne do të jemi të lumtur t'ju bëjmë një ofertë personale. Kliko këtu

Lager Regale
bottom of page