top of page

B2B Systemlieferant

Pflege eines älteren Menschen

Liria e re për të gjithë qytetarët

Testi i shpejtë i certifikuar i antigjenit si një vetë-test
 

Revolucioni dixhital në testimin e shëndetit

Analistët parashikojnë se virusi SARS-CoV-2 do të qëndrojë përgjithmonë dhe do të zhvillohet në një sëmundje endemike. Kjo do të thotë se masat e sigurisë si p.sh B. testet, bëhen standard për turmat, të tilla. B. hipja në një avion ose ngjarje të mëdha.

  • Udhëtoni në mënyrë të sigurt, merrni pjesë në ngjarje dhe takoni të tjerë

  • Qasje e sigurt për të udhëtuar me autobus, tren ose aeroplan

  • Merrni pjesë të sigurt në ngjarje sportive, muzikore dhe kulturore

  • Vizitoni bare, restorante, muze, kinema dhe hotele në mënyrë të sigurt

 

Certifikatë dixhitale për një vetëtest për COVID-19 Në vetëm 15 minuta E thjeshtë dhe e përshtatshme e decentralizuar nga kudo

Stethoskop

Zertifizierte Produkte

Reinigung, Hygiene, PSA - Schutzkleidung, Desifektion und Medizinprodukte

Im Büro

Beschaffung

für öffentliche Institutionen, Bildungs- Senioren- und Pflegeeinrichtungen sowie kleine und mittelständische Unternehmen

 

Legal Handshake

Systemlieferanten

Ausgewählte Großhändler und Lieferanten mit langjähriger Liefertreue

Produktübersicht

Produkte zum Schutz von Senioren, Pflegepatienten- und Pflegepersonal, Betriebshygiene für Arbeitnehmer und Arbeitnehmerinnen

Kontakt dhe Kërkim

FPFP International; Bahnhofsweg 9; 90562 Heroldsberg

Faleminderit për dërgimin!

Start: Kontakt
bottom of page