top of page
SPURTEX Startbild_Unisanol.png

SPURTEX®
UNISANOL

Desinfektion für
Nanofasermembran

Gjysmë maskë RespiPro® Nanofiber karboni FFP2

Një shtresë shtesë e karbonit të aktivizuar gjithashtu mbron maskën nga aromat

Gjysma e maskës së karbonit RespiPro® ofron mbrojtje kundër të gjitha grimcave, pluhurit të imët dhe alergjenëve të ajrit, si pjalmi ose alergjenët e marimangave të pluhurit të shtëpisë, sporet e mykut, bakteret dhe viruset në përputhje me EN149. Për shkak të një shtrese shtesë të karbonit të aktivizuar, maska mbron edhe nga aromat.

Grimcat e ajrit filtrohen në gjysmë maskë. Këtu përdoret një membranë me nanofibër, membrana Respilon® RNF . Kjo shtresë nanofibrash nuk është e laminuar dhe për këtë arsye ofron frymëmarrje shumë të lartë.

Gjysma e maskës së karbonit RespiPro® klasifikohet si FFP2 (N99) dhe kështu ofron të gjitha avantazhet e një maske FFP2 me mbrojtje shtesë të lartë antivirale.


Maska përbëhet nga gjithsej 4 shtresa: Një shtresë e mesme, membrana nanofibra Respilon® RNF , një shtresë fibër karboni dhe një shtresë e jashtme e zezë e bërë nga materiali leshi.

Materiali i veçantë dhe dizajni i maskës e bëjnë atë unike dhe shtresa shumë efikase e nanofibrës e bën atë zgjedhjen perfekte për këdo që kërkon të mbrohet nga shumë patogjenë në ajër. Prandaj, gjysmë maska e karbonit RespiPro® është veçanërisht e përshtatshme për mjekët, brigadat e zjarrfikësve, policinë, stafin e laboratorit dhe grupe të ngjashme profesionale. Shtresa shtesë e karbonit gjithashtu mbron maskën nga aromat.

Gjysma e maskës së karbonit RespiPro® përputhet me FFP2 sipas standardit EN 149:2001+A1:2009 dhe KN95 sipas GB2626-2006. Vetia e filtrit prej 99,9% në lidhje me viruset dhe bakteret është testuar dhe konfirmuar nga Nelson Laboratories (Salt Lake City, SHBA).

Përparësitë e gjysmëmaskës së karbonit RespiPro® me një shikim:

  • Mbrojtje 99.9% kundër viruseve, baktereve, alergjenëve dhe grimcave PM2.5 falë membranës së nanofibrit RNF

  • Mbrojtje ndaj aromave falë shtresës së karbonit të aktivizuar

  • Nuk ka ulje të performancës së filtrit për shkak të ajrit të nxjerrë ose lagështirës tjetër

  • Efekti filtrues në të dy drejtimet mbron përdoruesin dhe mjedisin e tij

  • Frymëmarrje më e madhe falë membranës shumë të hollë të nanofibrit Respilon® RNF

  • Efekti i filtrit thjesht mekanik - pa elektrostatikë

  • Kjo do të thotë rehati më e mirë dhe pranim më i mirë

  • Kapëse hunde për mbylljen më të mirë të mundshme në zonën e hundës

  • Kapëse plastike për rregullim të përsosur në pjesën e pasme të kokës në forma individuale të kokës

  • Material i brendshëm veçanërisht i butë për rehati edhe më të mirë gjatë përdorimit


Gjysma e maskës RespiPro® Carbon mund të mbahet për një ditë të tërë pune. Mund të përdoret gjithashtu më gjatë nëse gjysmë maska përdoret vetëm për të filtruar alergjenët (polen).


Gjysma e maskës së karbonit RespiPro® disponohet në përmasat M ose L në një paketë prej 3 dhe rregullohet në perimetrin e kokës duke përdorur një kapëse.

Maska mund të ruhet e pahapur deri në 5 vjet.

​Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën moshën 2,5 vjeç.


Këtu mund të përdorni informacionin teknik për membranat nanofibra Respilon® RNF .

Për të shkarkuar udhëzimet e produktit për gjysmëmaskën e karbonit RespiPro®, klikoni këtu .

bottom of page