top of page
Spurtex FFP3 Maske weiß_03.png

Die erste Nanofaser  FFP3 Atemschutzmaske Fish Type der Welt.
Passt jedem probieren Sie es aus!

Gjysmë maskë RespiPro® Nanofiber karboni FFP2

Një shtresë shtesë e karbonit të aktivizuar gjithashtu mbron maskën nga aromat

Gjysma e maskës së karbonit RespiPro® ofron mbrojtje kundër të gjitha grimcave, pluhurit të imët dhe alergjenëve të ajrit, si pjalmi ose alergjenët e marimangave të pluhurit të shtëpisë, sporet e mykut, bakteret dhe viruset në përputhje me EN149. Për shkak të një shtrese shtesë të karbonit të aktivizuar, maska mbron edhe nga aromat.

Grimcat e ajrit filtrohen në gjysmë maskë. Këtu përdoret një membranë me nanofibër, membrana Respilon® RNF . Kjo shtresë nanofibrash nuk është e laminuar dhe për këtë arsye ofron frymëmarrje shumë të lartë.

Gjysma e maskës së karbonit RespiPro® klasifikohet si FFP2 (N99) dhe kështu ofron të gjitha avantazhet e një maske FFP2 me mbrojtje shtesë të lartë antivirale.


Maska përbëhet nga gjithsej 4 shtresa: Një shtresë e mesme, membrana nanofibra Respilon® RNF , një shtresë fibër karboni dhe një shtresë e jashtme e zezë e bërë nga materiali leshi.

Materiali i veçantë dhe dizajni i maskës e bëjnë atë unike dhe shtresa shumë efikase e nanofibrës e bën atë zgjedhjen perfekte për këdo që kërkon të mbrohet nga shumë patogjenë në ajër. Prandaj, gjysmë maska e karbonit RespiPro® është veçanërisht e përshtatshme për mjekët, brigadat e zjarrfikësve, policinë, stafin e laboratorit dhe grupe të ngjashme profesionale. Shtresa shtesë e karbonit gjithashtu mbron maskën nga aromat.

Gjysma e maskës së karbonit RespiPro® përputhet me FFP2 sipas standardit EN 149:2001+A1:2009 dhe KN95 sipas GB2626-2006. Vetia e filtrit prej 99,9% në lidhje me viruset dhe bakteret është testuar dhe konfirmuar nga Nelson Laboratories (Salt Lake City, SHBA).

Përparësitë e gjysmëmaskës së karbonit RespiPro® me një shikim:

  • Mbrojtje 99.9% kundër viruseve, baktereve, alergjenëve dhe grimcave PM2.5 falë membranës së nanofibrit RNF

  • Mbrojtje ndaj aromave falë shtresës së karbonit të aktivizuar

  • Nuk ka ulje të performancës së filtrit për shkak të ajrit të nxjerrë ose lagështirës tjetër

  • Efekti filtrues në të dy drejtimet mbron përdoruesin dhe mjedisin e tij

  • Frymëmarrje më e madhe falë membranës shumë të hollë të nanofibrit Respilon® RNF

  • Efekti i filtrit thjesht mekanik - pa elektrostatikë

  • Kjo do të thotë rehati më e mirë dhe pranim më i mirë

  • Kapëse hunde për mbylljen më të mirë të mundshme në zonën e hundës

  • Kapëse plastike për rregullim të përsosur në pjesën e pasme të kokës në forma individuale të kokës

  • Material i brendshëm veçanërisht i butë për rehati edhe më të mirë gjatë përdorimit


Gjysma e maskës RespiPro® Carbon mund të mbahet për një ditë të tërë pune. Mund të përdoret gjithashtu më gjatë nëse gjysmë maska përdoret vetëm për të filtruar alergjenët (polen).


Gjysma e maskës së karbonit RespiPro® disponohet në përmasat M ose L në një paketë prej 3 dhe rregullohet në perimetrin e kokës duke përdorur një kapëse.

Maska mund të ruhet e pahapur deri në 5 vjet.

​Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën moshën 2,5 vjeç.


Këtu mund të përdorni informacionin teknik për membranat nanofibra Respilon® RNF .

Për të shkarkuar udhëzimet e produktit për gjysmëmaskën e karbonit RespiPro®, klikoni këtu .

Spurtex Filterdiagramm.png

Wegen des niedrigen Druckwiderstands erlaubt die Nanofaser-Atemschutzmaske SPURTEX® V300 FFP3 NR bequemes Atmen bei langzeitigem Tragen. Die gefaltete Form der Atemschutzmaske eignet sich für alle Arten von Gesichtern, ideal für Benutzer mit Brille oder Bart.

Hochwertige Gummischlaufen bieten maximalen Tragkomfort, der eingenähte formbare Bügel dichtet die Nano-Schutzmaske perfekt an Nase und Augen ab.

Die Nanofaser-Atemschutzmaske SPURTEX® V300 FFP3 NR kann bei Deaktivieren der Viren und Bakterien mit Desinfektionsmittel SPURTEX® wiederholt benutzt werden.

 

Parameter der Nano-Schutzmaske SPURTEX® V300 FFP3 NR nach Norm EN 149:2001+A1:2009*

Spurtex Parameter.png
Spurtex Klassiefizierung.png

Was ist die richtige Größe ?

Die Atemschutzmaske ist für den einmaligen Gebrauch konzipiert, kann aber im Bedarfsfall mit dem SPURTEX® Unisanol Desinfektionsmittel bis zu 5 mal wieder verwendet werden. Hier bestellen

 

Die SPURTEX® V300 FFP3 NR ist in den Größen M oder L im 1er Pack in schwarz und weiß erhältlich. Sie haben auch die Wahl zwischen Ohrschlaufen ohne und mit Verstellclip oder der Variante mit Kopfbändern.

Die Maske kann ungeöffnet bis zu 5 Jahre gelagert werden.

​Sie ist nicht für Kinder unter 2,5 Jahren geeignet.

 

Hier gelangen Sie zu der technischen Information zu SPURTEX® V300 FFP3 NR Nano Atemschutzmaske.

Zum Download der Produktanleitung für die SPURTEX® V300 FFP3 NR klicken Sie hier.

Masse Spurtex_01.png

Testi i gjysmë maskës me nanofibër karboni RespiPro® FFP2
Membrana RNF

bottom of page